| FeTizZa a întrebat:

Am 15 ani. iar in ultima vreme simt nevoia sa stau singura sa meditez.Am nevoie de liniste, nu suport pe nimeni in jurul meu, simt ca toti ma sacaie.Asta mi se intampla cand e vorba de toate persoanele daca il exclud pe prietenul meu care are 21 de ani.Cu el imi place sa-mi petrec tot timpul.Cand el e plecat simt nevoia sa fiu lasata in pace de celelalte persoane din jurul meu. Pot spune ca nu mai am incredere mai in nimeni din jurul meu, pentru ca toti mau dezamagit la un moment dat cu anumite chestii.Nici macar cu el nu pot discuta prea deschis.Nu gasesc nicio persoana serioasa carei sa-i pot spune problemele mele.Pana si cea mai buna prietena m-a tradat. Ce ziceti starea asta o am din cauza adolescentei? Sau din cauza celor intamplate, ca nu mai am incredere in nimeni?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti recomand sa citesti " cum sa te psihanalizezi singur"( o gasesti pe scribd.com; pe gratis of course);
nu dramatiza; nu exagera; nici macar nu te gandi la probleme pentru ca nu vor disparea
de fapt citeste cartea aia si ai sa vezi cam ce probleme ai
adolescenta nu e deloc o cauza; cati adolescenti atatea stari de spirit; deci nu varsta e de vina
scuza-ma: tu 15 el 21? cam la ce crezi ca i sta capul? la trandafiri si violete? la probleme si sentimente? eu nu prea cred...
is o gramada de sfaturi pe care as putea sa ti le dau; da mai bine citeste cartea aia( de acolo is sfaturile); te vei cunoste mai bine
funda?

1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat