anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani. Mama imi tot reproseaza ca seaman cu tata, nu ii place firea mea ( recunosc ca sunt emotiva). Ma ameninta ca ma va bate ( desi nu a facut-o niciodata ), spune ca atunci cand plang ii vine sa ia o bucata de lemn sis a dea in mine pana imi vine mintea la loc.Si atunci incep sa plang. Daca fac asta ma cearta mai tare.Cum sa fac sa o calmez pe mama, sa o fac sa ma inteleaga?

4 răspunsuri:
| EU1139 a răspuns:

Eu una zic sa incerci sa fii puternica.Incearca mai bine sa-ti dai drumul cand esti singura, pe drum de la scoala etc. Eu am o intrebare pentru tine :
Tatal tau iti i-a apararea?

| KlaudyaAddha a răspuns:

Ar trebui sa-i zici cu calm ca asa e firea ta, ca nu te poti schimba dupa placurile ei.Nu cred ca te va bate, poate doar vrea sa te sperie. Daca nu "glumeste" cu bataia, incearca sa-i explici ca prin violenta nu rezolva nimic, ci inrautaceste situatia.

| Lore_4815 a răspuns:

Incearac sa vorbesti cu ea explica`i ca toate gesturile astea ale ei cu parul si altele nu duc nicunde.Asta esti tu nu are ce face si daca semeni cu tata tau ce si el a participat la conceperea ta.si a avut o misiune importantahee hee si un sfat pentru tine daca tu vrei sa palgi e bine emotiile care se manifesta prin palns nu sunt deloc constructive daca le tii inchise da`le drumul asta esti tu o persoana mai sensibila, mai emotiva si asta e o calitate sa stii.Succes!

| Ally_5163 a răspuns:

Trebuie sa inteleaga ca asta este firea ta si nu are ce iti face...nu te poate schimbawinking fiecare om are defectele lui asa cum si ea are niste defecte si nu si le poate remedia asa nici tu nu potitongue