| HelloKitty_9514 a întrebat:

Am 15 ani, si am 50 de kg. nu stiu ce inaltime am, dar multi zic ca am inaltimea potrivita (nici inalta nici scunda) sunt prea grasa pentru varsta mea? as vrea sa slabesc! vreau sa am 40 kg. ce cura de slabire imi recomandati?

7 răspunsuri:
| Șușșș a răspuns:

Colegamea de clasa de 12 ani are 55 de kg si tu te plangi la 15 ani cu 50 de kgstraight face? Sa fim seriosi, nu esti grasa oh go on

| rebecca_9651 a răspuns:

Doamne fereste daca aveam eu 50 de kg eram super happy, si eu am 15 ani, 1, 68 inaltime si aproape 60 de kg...si nu mi fac griji ca nu arat binelaughing crede.ma pe cuvant esti perfecta asa cum esti, nu ai nevoie de diete:*

| babydolldeea a răspuns:

Hmmmm 15 ani 50km daca ai mai mult de 1. 57 atuncea esti perfecta dar daca ai putina burtica iti recomand abdomene dar daca vrei neaparat o cura incearca o cura de supa eu n-am rezistat o saptamana dar in vreo 3 zile sau vazut rezultate dar nu exagera cu cura de slabire nu e bine sa fi "femeia snur fara tate fara cur aparat de mers pe drum" laughing scuze dar multe fete exagereaza cu greutatea lor si diete eu am 18 ani sunt foarte pitica 1. 50 si am vreo 50-52 de kg dar se vede clar ca am burta tongue din cauza ca sunt scunda

| 101010 a răspuns:

Nu iti recomand nici o cura! La 15 ani, 50 de kg e perfect! Eu am 14 ani si cam vreo 54 de kg si nu vreau sa slabesc. Nu cred ca ar fi bine sa ti cura de acum mai ales ca e perfect la asa varsta dar cum crezi. eu zic ca esti bine asawinking

| Kazeshin a răspuns:

Bine frate, presupun ca nai mintit cand ai zis ca ai 15 ani, esti la liceu, ai prietene si prieteni.Bai frate daca fata aia din poza chiar esti tu, atunci pe mine ma apuca plansul.Sincer frate, ai 50 kg esti slaba, frate dar mai bine ar fi sa-ti schimbi machiajul si fata de mumie.CRed ca multi baieti te barfesc la scoala sau chestii. Sfatul meu.Si nu nu sunt un tip fraier care nu intelege popularul si n-are prieten si nu e cool. O fata trebuie a aiba putin machiaj, sa fie sociabila si sa isi faca cat mai putini inamici si lumea te place si nu te mai intrebi daca esti grasa sau nu cand ai 50 kg.Sincer n-am vrut sa fiu rau...

| lau_2161 a răspuns:

Eu cred ca nu esti grasa pentru varsta ta. sora mea are la fel si nu pare,, urata".

| Augu_4185 a răspuns:

Daca te pangi de la varsta asta ca esti grasa e de rau straight face serios acum. si ai sa fim seriosi nu cred ca 50 de kg e mult. daca vrei sa slabesti mananca si u mai multe fructe, abtine-te de la dulciuri daca mananci si incearca ca mancarea sa fie mai mult fiarta decat prajita.