| Anileda a întrebat:

Am 15 ani si am 52 de kilograme si 1.64 e bine?

8 răspunsuri:
| KJewel a răspuns:

Dupa nume banuiesc ca esti fata. La fete se socoteste asa: din ce este peste un metru la inaltime se scad 10 cm si asta ar trebui sa fie greutatea. la tine sunt 64 cm peste un metru. -10 ar fi 54 tu ai 52 deci eu zic ca esti foarte bine.
Chestia asta nu se potriveste la toata lumea. Depinde cum te-ai dezvoltat, greutatea oaselor, unii au oasele mai grele si cantaresc mai mult, chiar daca nu arata de atatea kg, iar constitutia e diferita: unele au soldurile late ca asa le are tot neamu, altele au talia lata, altele au sanii mari/mici, etc.
Conteaza sa te simti bine si sa te mentii in forma happy

| mgtow a răspuns:

E bine.

| Maariiaa a răspuns:

Bună,
Pentru vârsta ta ai o înălțime potrivită și o greutate normală.
După cum spui tu,nu ai probleme absolut deloc cu greutate,nu trebuie să te îngrijorezi.
Chiar dacă ești mai slăbuță să nu profiți de acest lucru și să mănânci nesănătos, în exces și întruna, te poți îngrășa în orice moment.

Stai liniștită!
Numai bine!

| annna a răspuns:

Da este binehappy

| HoneyR a răspuns:

REZULTATE

Greutatea: 52kg
Inaltimea: 1.64m
IMC: 19.33

ESTI SUBPONDERAL
(ai o greutate prea mica pentru inaltimea ta)

Greutatea ta trebuie sa se incadreze intre 53.8 si 67.2 kg
acum u faci ce vrei daca arati bine nu te mai ingrasa daca esti prea slaba mai pune unpic :* sper ca te-am ajutat funda?

| CandyTetris a răspuns:

Esti exact ca mine, doar cu un an mai mica.Medical esti perfecta, pentru mine insa mi se pare prea mult fiindca eu am oase foarte foarte usoare.Dar daca ai oase mai grele, esti perfectahappy.

| pwp a răspuns:

E ok!

| Ofiintă a răspuns:

Aproximativ e bine
NU este fix dar este ok
Pentru a a avea inaltzimea corespunzatoare greutatzii ar trebui sa mai strangi 2 kg tongue
Bafa