| sweetchocolate a întrebat:

Am 15 ani si am culoarea parului saten inchis, cam maro inchis.:p P. S : am culoarea la ten ceva gen vanessa hudgens. In fine. As vrea sa-mi fac mai multe suvite, mov, roz, albastru electric. Merita sa`mi fac suvite sau mai bine sa`mi pun extensii? Si apropo, m-am tuns de vreo saptamana bob asimetric, si as vrea sa stiu cam in cat timp [ ani probabillaughing ] imi va creste parul mai lung?laughing Avand in vedere ca imi tai varfurile odata la 3-4 luni. Funda

Răspuns Câştigător
| MissKarolina a răspuns:

Salut, in primul rand parul iti va creste in aprox. 1 an jumate, depinde cat de bine il ingrijesti. Iti recomand o masca cu ulei de masline si ulei de ricin, o folosesc de jumatate de an si sunt foarte multumita. Incearca sa nu folosesti placa, si in caz ca nu te poti abtine (fac acelasi lucru, din pacate laughing ) inainte de a folosi placa aplica un spray pentru a-l proteja dar ATENTIE! nu pe paza de ulei, va strica parul si mai mult.
In legatura cu suvitele, nu iti recomand sa iti decolorezi parul, o sa fie dragut la inceput dar cand se va decolora o sa arate oribil. La magazinele de specialitate sau pe net gasesti suvite colorate, la culoarea ta ar merge super un albastru electric big grin

0 răspunsuri: