| Beautifull_9919 a întrebat:

Am 15 ani si am facut sex cu prietena mea exista vre o sansa so fi lasat insarcinata am lasat ca nobu sperma in ea... ce ziceti

7 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Tu ce crezi? Bineînţeles că poţi! De prezervativ nu ai auzit? Sau v-aţi apucat să faceţi sex aşa, fără să luaţi la cunoştinţă măcar lucrurile esenţiale despre viaţa sexuală? Prietena ta câţi ani are? Presupun că e de vârsta ta, sau mai mică decât tine. Ştii că este expusă riscului de a face cancer de col uterin pentru că şi-a început viaţa sexuală prea devreme? Dacă rămâne însărcinată, ce faci; te-ai gândit la asta? Test după 21 zile de la actul sexual cu urina de dimineaţă!

| Dash a răspuns:

Lol ce noob!

| LumeaÎnTreiDe a răspuns:

Daca iti arde de glume, ai incurcat categoriawinking pentru ca si cel mai mare prost stie ca 100% ramane insarcina...dc ai mai pus intrebarea asta? raised eyebrows

| AndreiZz a răspuns:

Nuu stai linistit...

99% sanse da 0.5% sigur si 0.5% nutongue... ce sa faci, sti vb aia? mare e gradina domnului' dar...winking

| Sυммєя a răspuns:

м∂a. 99% є ρσѕιвιℓ ѕa ƒιє ιηѕaя¢ιηaтa. :] яσaga`тє! =]]

| DianaScorpio a răspuns:

Din moment ce ti-ai dat drumul in ea, e clar ca da! Asta in cazul in care prietena ta nu ia anticonceptionale.

| aleali a răspuns:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daca ai facut asa roaga-te ca numai bine nu tia fi si pacat de varsta ta fragilahappywinking