Poti merge la medic ca sa iti dea un tratament bun, lumea iti zice diverse metode dar nu la oricine da roade asa ca medicul stie cel mai bine ce crema iti trebuie.
1. Nu pune mana murdara pe fata
2. Da-ti uneori cu spirt
3. Foloseste prosoape curate
4. Bea multa apa
5. Da-ti cu baton corector ( la mine functioneaza )
6. Stai mai mult la aer curat
7. Fi optimista, o sa-ti treaca ! Asta-i varsta la care la toti ne mai apar
Am auzit undeva ca rebuie sa te dai cu miere, desi vei fi foarte lipicios.te speli bine apoi!
In primul rand e varsta de vina te poti duce la farmacie si sa iti iei o masca de fata cu argila si te va ajuta foarte mult
Incearca masca de argila.
Mastile cu argila au actiune purifianta, redau luminozitatea naturala a tenului, il curata de pete si il tonifica. In plus, argila are proprietati astringente, antiseptice si revitalizante.
In functie de tipul tau de ten, alege ingredientele minune pe care sa le combini cu argila.
Acnee
Masca se realizeaza prin combinarea a 2 lingurite de argila cosmetica cu cateva picaturi de apa, pana cand se formeaza o masca omogena ( se amesteca cu o lingurita de lemn sau ceramica ). Se aplica pe fata ( dar ai grija in jurul ochilor ), in special pe zona cosurilor. Se lasa sa actioneze 15 20 minute dupa care este indepartata cu apa calduta. Aceasta masca se face de 2 ori pe saptamana, dar daca acneea este mai grava se incepe cu o cura de o saptamana continu dupa care in urmatoarele 6 se aplica de 2 ori pe saptamana.
Argila absoarbe rapid sebumul, fiind indicata in tratarea tenului gras. In plus ea micsoreaza porii, inlatura cosurile si luciul inestetic al tenului. Pentru tenul gras argila se poate amesteca cu suc de portocale, rosii sau castraveti.
Pori dilatati, puncte negre
Pentru aceste probleme, argila poate fi amestecata cu apa si suc de lamaie/ castravete. O alta varianta ar fi amestecarea a 2 linguri de praf de argila cu o lingurita de ulei de maslina si o lingura de zeama de lamaie.
Succes
Pai.esti inca la pubertate Cu timpul o sa iti treaca ia sa vezi
Daca nu te impaci cu ideea asta, te poti duce la farmacie si sa cumperi crema sau gel " ERITROACNOl".
Am si eu 15 ani si debea am si eu cosuri dar nu ma sperii ca asa se intampla la orice adolescent si iti vor trece peste 1 sau 2 sau 3 ani conteaza daca te dai cu solutii ca sati treaca cosurile iti vor disparea intr-un an.Asa am citit eu undeva