Sfatul meu este sa ii spui ce simti, in plus presupun k o cunosti asa cat de putin(adica stii felul ei, daca ar rade de tine in cazul in care nu te place sau daca este politicoasa, sincera si iti vorbeste corect si iti psune de la inceput sa nu iti faci prea mari sperate)... poate nici nu te astepti si fata chiar o sa fie impresionata de asta si poate de abia astepta sa ii psui ce simti.eu asteot asta de la un baiat de 15 ani de nu stiu cat timp.si tot nu mai spune)
Eu daca as fii in locul u as invitao la un suc sa ne plimbam in oras si poate isi da seama k il placi si vorbitzi si voi daca ea are prieten si tot asa fac si tu cunostinta cu parintzi...succes...
Incearca sa nu uiti de lucrurile importante(ziua ei, craciunul, pastele, valentine's day etc.) sa-i faci cadouri in aceste zile si sa nu uiti sa o intampini in dimineata zilei respective cu un mesaj frumos si poarta-te frumos cu ea(nu fi laudaros, da-i prioritate etc.) si restul vine de la sine.
Pai din cate cred o fata trebuie sa stie cand unui baiat ii place de ea.Sunt semne de genul ca se uita la tine putin cam mult ca te priveste si iti vorbeste frumos si daca asa se intampla ar trebui sai spui ca vrei sa vorbesti cu ea in secret ca altfel daca cineva aude e cam nasol asa ca spune-i ce simti pentru ea si las-o sa se gandeasca bine no "mitui" adica nu-i spune ca esti de treaba nustu ce... spune-i adevarul si asteapta o zi ea va fi hotarata siti va raspunde.Mult success!
Trimite-i un biletel in care isti exprimi dorinta sau te duci la ea si ii spui ca iti place de ea. Bafta!
Ok, deci uite cum sta treaba:eu personal am 14 ani si de curand am aflat ca unui baiat de 15 ii place de mine... mie nu imi placea de el, dar dupa aia am inceput sa-mi bat joc de el... ceea ce nu a fost prea dragut...deci ideea e ca daca arati bine si ea te place macar asa un pikutz, o sa vrea sa fie cu tine... daca esti mai uratel, fie o sa te refuze direct fie o sa isi bata joc de tine... scuze dar eu chiar am fost sincera...asa e in viata reala... fetele de 14-15 ani sunt in general cam superficiale. Cel mai bine ar fi sa incerci sa te apropii de ea, sa vezi ce reactii are... daca uneori e draguta, alteori indiferenta sau nesimtita, inseamna ca esti doar o gluma pentru ea si ar trebui sa treci mai departe... daca e indiferenta da uneori iti mai arunca un zambet dragut e posibil sa te placa...si daca e doar nesimtita, nu prea ai multe sanse...BAFTA:*
Faptul ca o placi este unul bun... dar trebuie sa te mentii in forma atunci cand vrei sa ii spui ceva...nu te ingrijora daca fata e una de treaba si nu o ditamai fitoasa... o sa te inteleaga mai usor dar daca e mai... iau mai cu incetul...fi putin rafinat si spune-i lucruri care te inspira sau despre haine. orice dar nu te apuci daca e asa cum e...sa ii spui ca ce ai fc toata ziua tot timpul mai intai intreab-o pe ea... sper c sfatul meu sa te ejute...papa