anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani si inca nu am prieten. ce sa fac? unele colege de clasa care sint mai urite si mai proaste decit mine au deja prieten.eu nicidecum nu pot sa-mi fac unu. vorbesc cu unii baieti vreo 10 minute pe un sait si dupa aia nu-mi mai scriu. poate nu fac ce trebuie? ajutati-ma va rog.

Răspuns Câştigător
| bunnylover537 a răspuns:

Calmeaza-te, cel mai probabil colegele tale s-au repezit sa accepte primul tip care le sare in cale. tu sa nu cazi intr-o asemenea greseala, asteapta tipul de care chiar itu place, comporta-te natural in preajma lui si vei castiga. colegele tale au prins pestisorii mici, tu te-avanti inspre cel mare, nu? bafta

6 răspunsuri:
| CristineDelaruss a răspuns:

Nu trebuie sa vorbesti cu ei pe site.
Du-te si tu cu grupl, in colectiv undeva, intr'un parculet, stiu si eu, si incearca sa te bagi in vorba cu cate un baiat.
Bafta!

| NoIdentity a răspuns:

Dar colegele alea ale tale ce au facut ca sa merite iubit? stai linistita va veni singurel baiatul visurilor tale:Xprobabil ca toti cei cu care au vb au obs ca esti o fiinta calma fara fantezii sexuale sh baietii din ziua de azi numai asta cauta:X

| InnocentKid91 a răspuns:

Nu-i neaparat sa ai prieten la 15 ani.Cand va fi timpul iti vei gasi

| mistamc a răspuns:

eu zic sa nu iti faci probleme. o sa iti vina si tie randul.

| nameuser a răspuns:

M-as duce cu el pe la disco da n-o sa-l invit eu.si nu pot sa vorbesc cu el decit pe sait deoarece locuieste in satul vecin.am incercat sa-i spun sa ne intalnim da tot fuge de raspuns si cauta diferite motive.dar vreau si parerea baietilor.va rog

| nameuser a răspuns:

Care fantezii sexuale am doar 15 ani