| alonegirl a întrebat:

Am 15 ani si nu am avut nici un prieten pana acum.Toate fetele povestesc despre iubitii lor iar mie imi e rusine sa le spun ca eu habar nu am.De ce nu pot sa ma apropii de nici un baiat? Cu ce gresesc? Help me!

18 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Cred ca esti timida, sau nu esti inca pregatita sa ai un prieten.Incearca sa vorbesti cu baietii despre muzica, sa iesi in oras cu ei happy

| negrutzaa a răspuns:

Hai sa-ti spun ceva, nu ar trebui sa ti fie rusine, si eu am fost exact in aceasta situatie, am avut primul prieten la 16 ani, taoate aveau prieteni de la 12 13 ani, si nu mi pare rau ca am intalnit un baiat cu care am avut o rell de 3 ani, o sa vezi, ca o sa intalnesti baiatul potrivit, si nu te mai gandi ce zic ele, daca iti sunt prietene te accepta asa cum esti tu, nu o falsa care cauta sa stea cu un baiat doar de rusinea prietenelor

| Elena1234456 a răspuns:

Am aceeasi problema ca si tine.Tot 15 ani, tot solo. Probabil nu suntem destul de sociabile thinking nici eu nu imi dau seama. Astep si eu parerile celorlalti useri, inteligenta intrebarea apropo happy!

| Диана a răspuns:

Nu esti singuralaughing La mine problema e ca sunt baietoasa si cu prieten sau fara mi-e cam indiferent laughing Dupa ultima mea relatie( si singura pana acumlaughing ) ''dragostea'' mi s-a parut... o prostielaughing
Hmm...thinking Incearca sa te aranjezi mai mult, sa vorbesti mai frumos cu ei...thinking Si daca e vreun baiat anume care iti place tie mult.NU-L LASA SA SCAPE! laughing Cine stie? Poate o sa regreti mai tarziu.

| iauru a răspuns:

Nu te straduiesti destul
sau.
esti urata
glumesc trebuie sa iesi in evidenta cu ceva
aa si.
schimba alonegirlsad

| Irina117 a răspuns:

Poate că eşti timidă!
Înceaarcă sa fi mai îndrazneaţă!
Dar ţie nu îţi place de nici un băiat?
Împrieteneşte'te cu el şi ai să vezi că o să fie bine.

multă baftă!

| Irina117 a răspuns:

Şi apropo nu e timpul trecut! Nu e niciodată târziu să te îndrăgosteşti! Toate vin la timpul potrivit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intr-adevar, la cei 15 anisori ai tai, este o problema grava!

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Stai liniştită că nu e aşa mare tragedie! Ai să te apropii şi tu cu timpul însă nu considera asta ca un defect. Adică dacă e să găseşti pe cineva să fi cu el, dar nu numai pentru că celelalte vorbesc şi tu nu aveai despre ce vorbi! Nu greşeşti cu nimic, aşteaptă şi totul va veni de la sine!

| robertosi a răspuns:

Vin eu langa tine!laughing glumeam poate esti timida incerca sa iti faci multi prieteni nu numai fete ci si baieti poate lu unu o sa i se aprinda calcaele dupa tine nu uita incercarea morte nare iar speranta moare ultima asa ziceam si eu despre o fata ca nu am eu noroc la ea si sunt cu ea de 2 ani deci bafta!

| Blue_2059 a răspuns:

Nu e nimic grav.Imi amintesc ca si eu eram la fel ca tine, timida, si nu prea vorbeam cu baietii.
Incearca sa te apropii de ei, sa depasesti timiditatea! Fii mai sociabila, vorbeste cu oricine, zambeste, fa'te placuta.
Daca prietenele tale cunosc baieti, de ce nu iesi si tu cu ele?
Nu'ti fie teama de prima oara, si nu refuza daca iti place acel baiat! Totul va veni de la sine.
Succes, si apropo tot 15 ani ambig grin si nu am avut decat un prieten!
Ai toata viata inainte, nu te mai consuma. O sa vezi ca o sa te saturi de ei.
Pupici!:*

| Mozambic19 a răspuns:

Hey, nu fi trista, ai totta viata inainte. Incearca sa re apropii de baieti. Dar nu exagera. Gandeste - te de ce baiat iti place. Incearca putin flirt. Doar nu esti lesby, nu?

| valThina a răspuns:

Nu stiu de ce asta e o moda in ziua de azi.nu toata lumea poate sa aiba in aceeasi perioaa prieten/prietena. nu cred ca faci ceva gresit.trebuie sa ai incredere in tine

| salangwayongseo a răspuns:

Mai amuzat putin o spui de parca aui avea 30 sfatul meu: mai astepta la 15 inca mai ai multe de invatat, astepta sa mai cresti sa cunosti lumea sa vezi cum sunt baietii incearca sa invati de la altii sa nu lasi pe oricine sa se apropie de tine intai cunoastei ca amici si apoi mai vezi

| Lexy ♥ a răspuns:

Nu gresesti cu nimic.Toate la timpul lor! Rabdare sa ai.

| nustiu_2803 a răspuns:

Poate ca nu esti incezuta in sine.
Dar cineva tia propus intilnire?

| anto99 a răspuns:

Nu stiu ce problema ai dar sunt sigura ca la varsta asta nu e bine sa te apropri de un baiat pentru ca poti avea un copil! asa ca mai gandeste-te ce sa faci cu baieti!
pa! pa!

| mitrelena a răspuns:

Ok.Eu am deja iubit si am 11 ani deci am sugestii:
-sinceritatea
-sa razi la glumele lui
-sa fii prietenoasa
-sa-i arati ca il iubesti
-sa ii arati ca esti desteapta
Acestea sunt calitatiile care trebuie sa le ai pentru a cucerii un baiat