| Ode34 a întrebat:

Am 15 ani si nu am avut prieten niciodata.Pot spune ca am avut destul de multi pretendenti(fara vreo urma de lauda) insa am preferat sa nu dau curs unei posibile relatii.Sunt constienta ca aroganta uneori ma domina dar nu ma pot schimba asa usor,e ceva firesc sa fii narcisist?! Oricum,in materie de baieti,sunt foarte pretentioasa si sunt aproape sigura ca voi ajunge sa pup pisici. -_- Eu ma axez mai mult pe liceu,fiind primul an, e foarte greu, am mult de citit datorita profilului:filologie.Credeti ca la 15 ani este anormal sa n-ai prieten? Sunt o fire sociabila,vorbesc mult dar si pierduta in spatiu,uneori, trecand de la o stare la alta.De asemenea,imi place sa dau sfaturi oamenilor, sa le ascult problemele si sa ajut la solutionarea acestora. Uneori ma simt singura, procedez gresit?

Vreau pareri! Ofer funda

Răspuns Câştigător
| AshEldo a răspuns:

Imi place cum ti-ai ales prioritatile. Ai nevoie de prieteni pentru inceput, dar esti sociabila asa ca te descurci.
Este bine sa ai standarde, dar sa fie realiste...si oarecum sa reflecte propria conditie. Cu alte cuvinte, nu cauta oameni care te pot domina sau ii poti domina...cauta echilibru (sa ai timp pentru tine, dar sa oferi persoanei dragi aceeasi posibilitate).
Fiind aroganta, s-ar putea sa ceri mai mult decat esti dispusa sa oferi.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vei gasi la un moment dat, mai devreme sau mai tarziu, un baiat care te va face cu adevarat fericita.

| Mihaelablabla a răspuns:

Nu este anormal. Fiecare are diverse preocupari, iar unii dintre noi aleg sa se puna pe primul loc, ceea ce nu este rau.