,,Am 15 ani si nu am avut prieten niciodata... Uneori tintesc prea sus, vreau ca partenerul meu sa corespunda la o sumedenie de criterii " - SI BINE FACI! Nu poti sa-ti alegi ca partener pe termen lung pe oricine. Daca iti doresti o relatie de scurta durata sau doar o aventura, e de-ajuns uneori doar sa saluti un baiat. Mai toti vor sari pe tine cum le dai putina atentie. Nu stiu daca ceea ce spui tu despre tine e aroganta sau narcisism. Si eu sunt la fel, tintesc sus si stiu sigur ce imi doresc si pe cine vreau alaturi. E ceva firesc sa fii narcisist, insa nu in exces. Cu toate astea, nu cred ca tu te incadrezi in categoria persoanelor narcisice, ci a persoanelor cu o inteligenta peste medie, in categoria oamenilor care vor mai mult de la viata.
Si eu credeam c-o sa pup pisici...si in acest moment pup si pisici, dar am si o relatie minunata de 4 ani, cu un om minunat si care se incadreaza perfect in ceea ce-mi doresc de la un barbat.
Si eu tot la filo am fost, am avut inainte doi prieteni, relatiile au durat vreo 3 luni fiecare.dar nu ma vedeam mai departe cu persoanele respective. Concret, imi doresc ca partenerul meu, pe langa calitati si defecte, sa fie inteligent. Nu sclipitor, evident, insa inteligent, sa fie o persoana cu care pot vorbi mai mult decat,, ce ai facut azi?"/,, ce facem de mancare?".
Acum am 22 ani, sunt impreuna cu viitorul sot de aproape 4 ani si cred ca a meritat asteptarea. Eu am fost mai norocoasa, nu toti ne gasim partenerul care se pliaza perfect pe noi la varste asa mici, pana-n 20 ani...
Important este ca tu sa stii ce iti doresti de la viata, de la tine, de la o relatie, de la partenerul tau. Poti sa incepi relatii cu persoane care ti se par potrivite, dar daca consideri ca nu e ceea ce iti doresti, atunci rupe relatia.
Inca ceva: nu face greseala sa ai relatii sexuale de asa de tanara...la varsta ta esti vulnerabila din multe puncte de vedere. Nu face niciodata ceva de care ar putea sa-ti para rau mai tarziu. Eu ma bucur ca am asteptat si ca lucrurile s-au aranjat perfect in relatia mea.
Seara frumoasa sa ai si multa atentie in alegerile pe care le faci!
Iti multumesc mult in primul rand pentru cat ai scris! Ma bucur ca am avut ocazia sa citesc,intr-o oarecare masura, propriile mele ganduri, prelucrate de un autor a carui inteligenta nu o neg. Multa fericire tie si viitorului tau sot! Cu certitudinte raspunsul tau este cel castigator, insa, mai astept cateva raspunsuri pentru a le sintetiza intr-o concluzie pertinenta. Te pup! :*
Cand aveam si eu 15 ani cred ca ma gândeam doar sa îmi găsesc o iubita si mai mult am suferit din iubitele astea.
Multi zic ca nu trebuie sa te plângi ca nu ai iubit ca este timp, eu unul nu sunt de acord cu asta dar na...
Daca mi-am dat seama de ceva este ca trebuie sa nu astepti persoana iubita pentru ca o sa apara ea la un moment dat, o sa apara poate cand nu te astepti.
Cat despre narcisism, si eu sunt destul de narcisist si nu am probleme... doar cand nu îmi sta bine păru ))))))))) ( joke )
BTW si eu sunt la filologie dar nu prea ma bate la cap cu cititul si sunt a 12 a.
Sper ca am fost de ajutor, funda?
Rabdare, toate la timpul lor.
Cat timp ai inca standarde, e bine, oricum cand o sa te indragostesti nu o sa mai tii cont de criterii, deci nu e mare tragedie momentan.
Nu te schimba.Esti o fiinta sociabila si iti place sa comunici si sa cunosti persoane noi.Eu fac 14 si n-am avut niciodata prieten, nu pot spune ca ma simt singura, ma am pe mine si cativa prieteni pe care ma pot baza.Esti inca mica, trebuie sa te concentrezi pe invatatura, un iubit iti poate distrage atentia. Orice fata are anumite pretentii de la cineva, toate visam la baiatul perfect. Daca nu ai avut pana acum inseamna ca pur si simplu niciunul nu a fost potrivit.Cand il vezi si vorbesti cu el iti dai seama daca e cel potrivit pentru tine sau nu.Gandeste-te la un viitor si asteapta iubirea sa vina la tine, nu o cauta de pe acum, daca te grabesti nu il vei gasi niciodata.La 30 de ani poti incepe sa iti faci griji, nu acum. :-P
Mersi de sfaturi!
Tocmai, nu caut iubirea, puteam sa o am insa poate nu era cea ideala insa imi mai pun si eu anumite intrebari, incerc sa-mi descopar potentialul si sa ma cunosc pe mine insami. Desi sunt narcisista, deseori ma subapreciez.Cine ma mai intelege, sunt foarte dificila!
Sunt multe fete in aceeasi situatie ca tine, nu esti narcisista.Ai gusturi, e o diferenta si asta important.Nu alegi pe oricine ca altele si esti dispusa sa astepti.Te apreciez mult pentru asta.
Mersi mult de aprecieri! Problema e ca atunci cand ma abordeaza vreun baiat fata in fata sau pe site-uri de socializare si dezvoltam anumite conceptii,opinii sunt genul care nu se rezuma doar la emoji sau raspunsuri banale.O simpla idee o ''caramelizez'' in asa fel incat sa ''cad eu in picioare''. Unii se sperie,considerand ca n-au sanse la mine,crerzand ca-s vreo aroganta,altii se incapataneaza si incearca sa ma descopere,sa vada daca nu imi pun doar un simplu paravan dupa care sa strig ca sunt altfel,ca nu ma incadrez in tipare.Da, sunt o fata inaccesibila la inceput, dupa, daca stii cum sa o faci, slow and smart, e bine!
Mai erau pe aici baieti / fete care se plangeau ca au 20-25 de ani si nu au iubit. Haios sa vad ca tu la 15 te plangi de asa ceva. Ai toata viata inainte.Pe viitor mai lasa pretentiile ca de nu o sa ajungi la 50 de ani singura si trista intr-o casa plina de pisici.
Mersi
Da, probabil standardele ar trebui sa mai coboare.
p.s :ador pisicile
In cazul meu nu mai exista liantul ala intre o stare si alta, trecerea fiind foarte rapida.Am mai zis, imi place sa ajut oamenii, oarecum m-as contrazice daca nu precizam ca trec prin mai multe stari.Si da, narcisismul ma caracterizeaza intr-o anumita masura...
anonim_4396 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: