anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani si nu mai vreau sa fac nimic in viata asta, de o vreme incoace ma cert cu toti, ieri am terminat cu examenele si tot ieri m-am si certat cu cativa dintre prietenii mei.Nu mai am un rost in viata asta, ma simt ultimul om de pe pamant.Ce sa fac?

20 răspunsuri:
| Mellie00 a răspuns:

Pe bune? Gandeste-te ca exista oameni pe planeta asta care sufera din niste motive mai..plauzibile? Daca tu, care te certi cu niste prieteni, spui ca esti ultimul om de pe pamant, cum se poate simti un om care e abuzat zilnic de exemplu? Sau un om care efectiv n-are ce manca, sau un om care si-a pierdut familia, sau care are un handicap si nu poate fi la fel ca ceilalti. Acesti oameni efectiv nu pot duce o viata normala, dar o duc si nu se plang.

| ReZiSTorr a răspuns (pentru Mellie00):

Nu stiu daca ai vazut. m-am certat cu cea mai buna prietena ( fosta iubita pe care inca o iubesc ) si aveam o prietenie de 3 ani. tu cum te simteai?

| KillMePlease a răspuns:

sall
pe moment tot ce poți face e să te calmezi
deci, stai calm
crede-mă
şi eu am 15 ani şi la un moment dat şi eu spuneam ce ai spus tu mai sus
însă uite-mă acum, nu-mi pasă de nimic (nu că ar fi prea okay)
în orice caz, vrei să vorbeşti cu cineva?

| anonim_4396 explică (pentru KillMePlease):

Macar e bine ca ai scris chestia din paranteza.

| KillMePlease a răspuns (pentru anonim_4396):

aşa, şi?
tu în loc să-i dai un răspuns omului îmi analizezi mie răspunsul?
haide... poate omul are nevoie de ajutor

Exact.

pe bune?
te credeam mai... altfel
dacă ai fi fost tu în situaţia lui, ţi-ar fi plăcut să nu primeşti nici un răspuns util, nu-i aşa?
repet, SomesanSorin6699, vrei să vorbeşti cu cineva?

Exact, are nevoie de ajutor, asta ziceam. Tu i-ai raspuns ca si cum ar fi mai bine sa nu iti pese de nimeni si de nimic decat sa suferi pentru ceva, chiar daca macar ai recunoscut ca nici asa nu e prea bine.

păi de ce să suferi când poți fi nepăsător?
cu sau fără suferinţa asta multă multă şi deja mult prea utilizată de pe Terra, tot într-o groapă ajungi, aşa că...

E ca si cum ai intreba de ce sa mai traiesti daca poti fi mort.
Oricum, stiu prea bine ca doar incerci sa ii convingi pe altii, dar mai ales pe tine ca nu iti pasa, dar chestia asta nu te ajuta cu nimic, iti face mai mult rau decat bine. Tu poti sa imi zici ca bat campii, dar ma pricep destul de bine la oameni ca sa sa nu te cred.

okay
îmi poţi spune ce vârstă ai? (scuzaţi indiscreţia)

Daca tu crezi ca faptul ca ai cu cel mult cateva luni mai mult decat mine inseamna ca nu as putea sa iti dau sfaturi, te inseli.

nu despre asta era vorba
mda... tipic straight face
oricum, observ că încerci să pari superior (e o simplă părere), aşa că nu cred că mai are rost să continuăm conversaţia
o zi frumoasă

E bine macar ca ai scris chestia din paranteza.

| Suck a răspuns:

Ai 15 ani si iti plangi de mila pentru ca te-ai certat cu niste prieteni? Deja consideri ca nu ai nici un rost in viata? Sper ca-ti dai singur seama cat esti de penibil.

| ReZiSTorr a răspuns (pentru Suck):

Am avut o prietenie de 3 ani cu o fata. si aceea s-a dus.

| Gramadă_Diana_1999 a răspuns (pentru ReZiSTorr):

O prietenie de 3 ani nu "se duce " așa ușor, dacă și ea te-a considerat un prieten bun, vă veți împăca.

| Suck a răspuns (pentru ReZiSTorr):

Si ce? Nu-ti poti face alta prietena? Tre' sa privesti cu detaşare, mental sa fi tare.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna, Sorin,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

Răspuns utilizator avertizat