Da.Si eu sunt in situatia ta.Stiu cum e.Cauta bine si sigur vei gasi un prieten adevarat, care sa te inteleaga, sa te sustina.
Succes.
Salutari.
Eu am prieteni...Deci nu sunt in situatia ta.
Dar am vrut sa las o vorba buna pentru tine:*.
Incearca si tu sa fi mai deschis mai prietenos si sigur vei gasi un prieten adevarat cu care sa stai:*. Insa ai grija pe cine alegi!
Daca vrei sa mai vorbim lasa un id de mess.:* u!
Succes in cautari, sper sa gasesti!
Dar stiu sigur ca avem aceeasi situatie!
eu una imi zic ca poate sunt prea tanara sau poate nu a sosit momentul cand o sa am si eu prieteni care sa ma inteleaga...sa tina la mine cu adevarat...
eu una sper ca la liceu o sa intalnesc ceva prieteni pe viata
sper sa nu te dscurajezi...pe lumea asta sunt multi oameni buniin situatia ta care cauta un prieten adevarat ca tine
succes
xoxo,, mary
Un prieten adevarat inseamna enorm in viata fiecaruia dintre noi, dar si prietenia se castiga cu timpul. Din intrebarea ta imi pot da seama ca te doare ca nu ai un prieten adevarat. Oricum, nu uita ca nu esti singur. Sunt multi cei care iti sunt mereu alaturi, mult mai importanti decat prietenii. Fiecare dintre noi, la un moment dat intalnim o persoana cu acre suntem compatibili ca prieteni, impartim activitati comune, etc. Toate la timpul lor. Incerca sa te integrezi intr-un grup de prieteni. Presupun ca, cu putina comunicare totul va fi mai bine.
E varsta. La varsta asta nu prea stii ce inseamna o prietenie, daca apare cineva mai amuzant si mai interesant te duci la el si uiti de vechiul prieten... sunt prietenii superficiale. Ai rabdare, ai sa cresti si ai sa vezi altfel viata.
Eu sunt destul de timida dar am o gramada de prieteni.Incearca sa fii mai sociabil, totusi, sau sa intri in vorba cu cineva.Vei vedea ca functioneaza.Ai mai multa incredere in tine.Si hei, noi, utilizatorii TPU... nu suntem prietenii tai?
Si eu sunt in situatia ta si stiu ca este greu pentru ca te simti singur, neinteles si uneori chiar iti faci complecse dar incearca sa vezi partea buna a lucrurilor daca ai avea prieteni te-ar dezamagi la un moment dat.
E vorba despre prietenii azi ii ai maine nu ii mai ai ...sunt foarte putin prietenii pe care ii ai in momentul de fata si care peste 10-15 ani vor fi langa tine sa te sustina...fiecare cu interesul lui isi urmeaza propiul drum crede-ma stiu mai bine am avut multi prietenii bunii insa pe toti i-am pierdut si nu din cauza mea...
Probabil iti este rusine sa intri in vorba cu deiverse persoane!
Incearca sa iti faci prieteni de la scoala.si fete si baieti. si sa iesiti seara de seara!
E fff naspa sa nu ai cu cine sa vb.Vei vedea ca daca vei iesi seara de seara cu colegi de la scoala veti lega prietenii stranse.
Veti ajunge sa va sunati la 3 noaptea sa iesiti afara.
Stiu din proprie experienta.
Succes
:*
Myah. si eu cam in aceeasi situatie si nu-mi dau seama cum s-a ajuns aici. chiar ma uitam zilele trecute prin lista de mess si n lista de tel sa vad cu cine as putea iesi afara. evident, am sfarsit prin a iesi singura. mi-a zis bunica-mea odata o chestie care mereu ma incurajeaza. sper sa te ajute si pe tine
orice pai isi are umbra & rabdarea= marturia credintei ( aici depinde. eu una cred in Dumnezeu
toate cele bune
Mda,c-am in aceeasi situatie sunt si eu.Majoritatea prietenilor sunt falsi. Daca esti prietenos(la buzunare)si sociabil(tot la buzunare)atunci ai prieteni garla.Cand rasare soarele in buzunarul meu atunci apar si prietenii dar, cand dau de greu fug ca potarnichile.In ziua de azi mai rar,chiar foarte rar un prieten care sa-ti stea la capatai cand esti bolnav, cand ai greutati financiare, cand ramai fara servici etc... sunt mai multe de insirat.Am observat daca le dai tot ce vor iti stau alaturi dar, daca le ceri ceva sau nu mai poti oferi ceea ce vor ei,esti deja ocolit. Sunt o fire prietenoasa si foarte sociabila,imi fac repede prieteni, dar cand ajung sa profite de bunatate, la prima pana de bani te parasesc.Si mint mult de tot, urasc minciuna.Deci concluzia mea este BANUL.Parintii mei au prieteni adevarati de acum 30 de ani.Dar prietenii(asa zis prieteni)sunt interesati numai dupa buzunarul nostru. Sper sa imi gasesc si eu un prieten pe o durata mai mare.:-|.