Uite cum sta treaba. Fetele de obicei urasc badaranii, e ok faptul ca esti rusinos. O fata, candva, va aprecia asta la tine. Dar daca te simti atat de prost in cat ai vrea sa grabesti putin lucrurile, astea sunt sfaturile mele:
- Fii cat mai natural, fii tu insuti (fetelor nu le plac prefacutii)
- Fii amuzant, si simpatic
- Daca iti place de o fata anume, fa-o sa simta asta, dar nu o exaspera
- Incearca sa ai mai multa incredere in tine. fetelor le mai plac si genul "alpha wolf" (mie personal nu-mi place, dar majoritatea prietenelor sunt disperate dupa tipi de genul)
- Trebuie doar sa astepti momentul si persoana potrivita
- Trebuie sa nu fii dezamagit sau sa te invinuiesti pe tine pentru chestia asta. Ele nu stiu ce pierd
Sper ca te-am ajutat catusi de putin. Funda?
Cui nu-i plac persoanele rușinoase...
Inainte sa incepi sa vorbesti cu ea, pregateste-ti replicile dinainte, trebuie sa stii ce sa ii spui si sa nu te balbai in fata ei.
Gandeste-te apoi unde.o duci, la o cofetarie sau la o plimbare prin parc.
Nu ar trebui sa.ai emotii,daca fata te considera dragut si un om OK,n-ai de ce sa iti fie rusine de ea.
Nu trebuie sa.te complici,nu trebuie sa te. duci la ea cu bijuterii sau sa porti haine scumpe,nu!, conteaza sa arati normal si sa fi relaxat, ii vorbesti frumos, ii spui ce ar vrea ea sa auda, dupa.care ii mai spui tu o gluma, apoi o inviti la un suc sau la tine acasa(bine, eu iti sugerez sa faci asta abia dupa a 3-a intalnire sau a 2-a).
Oricum, bafta!
Poarta-te frumos cu ea, ofera-te sa o ajuti, zambeste-i, si incearca sa incepi discutia cu ea printr-o intrebare legata de scoala, sau o nelamurire... dupa toate acestea ii poti spune ca o placi
AndreeaLT56 întreabă:
liana555bgd întreabă: