| JustDeea a întrebat:

Am 15 ani. si nu stiu cum se saruta sad help me. dau funda

Răspuns Câştigător
| PrintesaGumitaa a răspuns:

-.-" toata lumea zice asta...sarutul nu e o arta, vine de la sine nu inteleg de ce va e asa de teama ca nu stiti sa sarutati.Nu e o rusine.Pur si simplu buzele se ating si apoi totul vine de la sine

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Scriitoarea a răspuns:

Nimieni nu iti poate explica "cum se saruta"...e ceva ce vine de la sine.Si eu aveam emotii, dar am vazut ca nu nimic pentru care sa iti fie teama, adica totul este simplu.In principal,vine de la sine,o sa vezi, treptat cum trebuie sa fie, adica la inceput nu trebuie sa fie un french, ci doar pe buze, fara limba. Apoi puteti sa faceti si un french.Toata lumea are emotii,dar e ceva minunat, adica asa este omul, temator de necunoscut si imprevizibil, dar o sa vezi, e mai usor decat ti-ai inchipui.Totul trebuie sa fie natural, cu persoana la care ti si atat.Mie mereu mi se pare ca atunci cand imi sarut prietenul timpul ingheata pentru cateva secunde, adica suntem doar noi, intreaga lume se opreste in loc.Deci este extrem de placut.Dar asta o sa descoperi si singura.
Multa bafta, sper ca te-am ajutat, pa-pa

| SimionAlexandru a răspuns:

Buna Deea.
Din fericire, nu e nevoie de mentor pentru asa ceva :-)
Vrei sa fi iubita pentru cine esti tu, cu adevarat? Atunci nu iti fie teama sa fi tu insuti. Urmareste cu atentie acest video, o sa te ajute :
http://www.youtube.com/watch?v=v6bjLsQP9_E

Iar pasul al doilea, din fericire, Limba nu are nevoie de GPS in gura unei persoane :P Ai doar 15 ani. Totul vine de la sine. Totusi, ai grija de tine sa nu se ajunga prea departe :P Iti doresc mult succes. Te imbratisez cu drag si iti doresc o seara superba in continuare :-)

| BSwwatch a răspuns:

Fii atent! O apucui bland cu mainile de cap pe respectiva fata,si pentru inceput poti sa saruti ca si cum ai minaca frisca de pe o savarina,intelegi? adica cu buzele tale apuci buza ei inerioara apoi faci un mix,te ocupi de ce-a superioara, duapa cateva repetari te poti juca cu limba in in gura ei, suna putin aiurea da e super simplu si vine de la sine, crede-ma, vei observa la un moment dat ca practis e un dans al limbilor voastre care se ating si se cauta una pe cealalta happy Mult succes!

| neutrino a răspuns:

Acesta nu este un lucru grav, mai grav este ca nu stii sa pui o amarata de intrebare.

| simonarus a răspuns (pentru neutrino):

Aici ai dreptate

| BlackheartQueen a răspuns:

Practica e cea mai buna metoda. happy

| HoriaToma a răspuns:

Buna.Nu este nicio problema ca nu stii sa saruti. Este ceva normal.Te invat eu in 2-3 pasi cum sa faci asta,de una singura, chiar! Strange mainile (ca si cum ai aplauda), du-te in fata oglinzii si incepi usor sa bagi limba in gaura dintre maini si sa o misto (sa o invarti, sa dai de jos in sus sau invers), iar astfel vei fi intr-utotul pregatita pentru un sarut real.Ar mai fi o modalitate, sa te lingi in palma, este aceeasi senzatie, dar asta nu e 100%. Fundita, nu-i asa?

| Dariusuu a răspuns:

Stai lin Andrea.

Primul sarut e stangaci ca sa zic asa, dupa totul va fi mai usor.

Te pup.

| horeabazatu2012 a răspuns:

De obicei sarutul vine de la sine cand soimtiti amandoi ca e momentul; un sfat cand saruti trebuie sa va inclinati capul intro parte putin, daca el inclin capul spre dreapta tu inclinal invers ca s, dar nu foarte mul ca o sa iasa foarte jenant si orice ai face nu inclina capul in aceeasi directie care o inclina el ca singurul lucru pe care o sa-l saruti o sa fie nasul tau cu al lui ( duble head shot happy )

| xCrazyWolf a răspuns:

Ah. mda, nici eu nu stiam sa sarut. Dar am mers mai demult intr-o excursie la munte si am jucat adevar sau provocare (mai degraba provocare sau provocarelaughing ). Si uite aici m-am sarutat pe buze cu mai multe fete si... Poate vreodata le zici colegilor sa jucati si voi:devil)

| alex500 a răspuns:

Buna.Sarutul vine de la sine, nu e faza ca nu sti sa saruti!big grin

| VictorVictoras a răspuns:

Practica si vei sti ideea e sa folosesti gura happy