Eu sunt mereu in situatia ta.Am prieteni o mie dintre care pe 3 i-as anunta de probleme mele, dar doar pe unu las suna noapte tarziu daca as avea vreo problema( ca in reclama aceea )
Prieteni adevaratzi sunt greu de gasit in ziua de azi.Chiar ieri un prieten de`al meu mi-a spus o vorba foarte adevarata,, Am,, prieteni,, foarte multi care`mi sunt dusmani tacutzi.cine e destept sa`nveteze, prietenii au multe fete,, Inteleg cum te simti si eu am fost in situatia ta, stiu cum e.Crede`ma ca mau dezamagit si prietene bune, cu, care am copilarit (scuze cacofonia) Incearca sa cunosti oameni noi, dar niciodata nu`i considera prieteni adevaratzi, pana nu vezi ce oameni sunt cu ei cu tine, in primul rand.
Iti urez numai bafta!
Pff...eu am o singura prietena la care i spun absolut tot...in rest lumea e plin de prieteni falsi.cand au nevoie de mine.suntem fratzi sau surori. iar cand am eu nevoie de ei...mai am noroc cu prietenul meu care imi este cel mai bun prieten. fara el.nu as fi rezistat ator falsitatzi
Toata treaba e la tine. pentru a avea prieteni trebuie sa stii si sa asculti nu numai sa povestesti despre tine si sa plictisesti. cum ai zis ai si bani si pentru unii asta deranjeaza. incearca sa fi cat mai sociabil
Nici eu nu prea am cu cine iesi afara...
trebuie sa fii ca prietenii tai...asta e solutia din pacate.altfel n-ai sanse
Stiu ce vrei sa spui, si eu am trecut prin asta, eu am incercat sa devin ca ei si mi-a mers si acum am o groaza de prieteni, deci incearca sa devii ca ei.
Am trecut si eu prin asa ceva si as dori sa iti spun o fabula:
O randunica in drum spre tarile calde ingheata in timp ce zbura si cade jos inerta, pe acolo trecea o vaca care face treaba mare pe randunica, excrementele calde ale vacii reinvie randunica iar aceasta de bucurie incepe sa cante, o aude o pisica care o curata si aoi o mananca, morala:nu iti sunt neaparat usmani cei care te baga in rahat, da nici cei care te scot nu iti sunt neaparat prieteni in orice situatie tu trebuie sa iti ti gura. sper sa iti fie de ajutor mie mi-a fost!
Numai exista prieteni adevaratzi toti apeleaza la tine numai cand au nevoie si u ii ajuti cu mare placere dar cand ai tu nevoie ei mereu sunt ocupati pentru tine