| DarkDream a întrebat:

Am 15 ani si sunt baiat caut un stil am incercat sa-mi fac un stil propiu la inceput am fost multumit de propiul stil daca ii pot zice asa dar acum nu imi mai place adica ma simt ciudat nu mai am incredere in mine deloc sad vreau sa imi schimb stilul imi place genul emo dar nu prea stiu cum sa ma imbrac deja port jeans si tricouri mai largi da nu prea stiu sa le asorteaz sau in ce culori sa ma imbrac am parul destul de lung adica imi ajunge pana la umara as putea sa-l fac cu placa dati-mi niste idei pls. dau funda happy

2 răspunsuri:
| ChocaholicBi a răspuns:

Cea ce porti tu e repper. Daca vrei sa fii emo trebuie sa te imbraci in negru sau gri (tricouri, bluze ) Succes! Funda?

| βσσblėėŝ_3748 a răspuns:

Buna.sh eu am,, propriu stil" sa-l numesc asa. o sa-ti dau ca exemplu ce port eu sh poate o sa te ajute.imi place stilul emo dar si funky asa ca am facut o combinatie:X, dupa parerea mea este perfecta:port pantaloni strimti(de obicei blugi), tricouri/bluze largi(mi le cumpar cu 1-2 numere mai mari) skati nu lipsesclove struck si sireturi colorate.in fiecare zi am alte culori/combinatii.tricouri cu diferite modele(capete de mort, scrisuri sau pur si simplu negru si ii atasez eu insigne).

bafta:* sh un mic,, sfat" daca vrei sa ai,, propriu stil" trebuie sa ai incredere in tinelove struck