Stai prietene linistit.ca nu te doare nimic. Eventual sa-ti curga niste sperma, dar in nici un caz nu iti curge sange. Daca ai ocazia sa de dezvirginezi.baga tare
Tinere fii calm nici un baiat nu a murit din cauza aceasta, ai încredere si asteapta primul contact sexual cu o fata si atunci vei vedea ca ti-ai facut probleme degeaba.
Tu nu ai auzit de parinti? analizand mai bine situatia constat ca totul se invarte in jurul tau! Nu ai curaj sa vorbesti cu parintii tai... asta mi se pare o problema mai mare decat asa-zisa-ta-problema.
xo~ mary
In primul rand nu este ca la fete, nu sangereaza nu te doare mai nimic, dar in schimb exista ruperea unei legaturi intre preput si organul in sine care e uneori dureros si sangereaza putin, dar nu iti fa griji unii dintre doctori afirma ca odata cu ruperea ei, marime penisului se mai schimba putin (creste), eu unu sincer nu stiu daca e adevarat, dar oricum, nu tuturor ni se intampla asa ceva din primul contact sexual
Bun...si eu am o prietena dar evit contactul sexual pentru. ca si eu am problema asta... si chiar mi-e frica ca o sa ma paraseasca din cauza asta (deja din Mai imi tot face propuneri discrete si o prietena de-a ei care imi este ca o sora...bla bla bla... mi-a spus ca ea vrea si o sa "mearga cu altul" )
alinasipcenc întreabă:
Marius339 întreabă: