| nimeni_9181 a întrebat:

Am 15 ani si sunt destul de populara, am multi prieteni, merg la multe petreceri si sunt sociabila dar nu am avut pana acum niciun iubit! si nici nu m-am mai sarutat vreodata.toata lumea zice ca sunt frumoasa,, draguta etc.si nu am probleme in a-mi face amici baieti.cum imi dau seama ca ma plac sau ca ar vrea sa fie cu mine? chiar am nevoie de ceva raspunsuri.multumesc! si va rog nu raspundeti gen: mai asteapta, toate la timpul lor/totul se intampla cand te astepti mai putin/ceea ce cauti nu o sa gasesti niciodata blabla.

Răspuns Câştigător
| Just Shadows a răspuns:

Buna!happyParerea mea este ca nu trebuie sa-ti faci atat de multe griji. Daca un baiat te place atunci vei putea observa asta din comportamentul lui, dupa felul cum te va privi, cum te va aborda, si asa mai departe.Trebuie sa fi tu insati, si nu sa faci ceva anume pentru ca un baiat sa te observe. Poarta-te cat mai natural si fiind sociabila, comunicand si avand prieteni, este imposibil ca cineva sa nu te placa.Cat despre primul iubit, si primul sarut, aceste lucruri le vei vedea atunci, sunt lucruri firesti, gandeste-te ca fiecare am trecut prin asa ceva, si fiecare am invatat din experienta proprie.Cand va veni momentul respectiv, crede-ma ca sentimentele tale te vor indruma sa faci ceea ce trebuie sa faci, si nici nu-ti vei da seama. Iar daca te temi de faptul ca nu ai prieten la varsta de 15 ani, nu te nelinisti, caci nu exista o varsta anume pentru a-ti afce un iubit.Trebuie doar sa intalnesti persoana potrivita! Ai grija de tine!happy

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Tocmai faptul ca esti populara inhiba baietii sa faca primul pas.Majoritatea cred ca ai prieten si nu se apropie mai mult. Dar poti sa iti gasesti un viitor iubit dintre actualii tai amici.Gandeste-te bine la ei si alege-ti unul si invita-l undeva.Doar tu cu elwinking

| Hmmmm a răspuns:

Imi pare rau ca nu vrei sa auzi raspunsul de genul asta.de ce? pentru ca asta e adevarul.
nu trebuie sa faci nimic ca sa fi placuta.tot ce trebuie sa faci este sa fi tu mereu.cine te va placea te va placea, cine nu nu.nu poti sa fi placuta de catre toti si trebuie sa iti asumi asta in momentul in care iesi din casa.
cat despre baieti... vor veni si ei la timpul lor.nu are rost sa fortezi ceva. pur si simplu atunci cand va fi timpul sa vina, vor veni si ei.nu are rost sa te ingrijorezi pentru asta. daca aveai 40 de ani te intelegeam, asa nu prea vad care e problema.esti tanara, ai o viata in fata ta.toate la timpul lor!

| Scuturici a răspuns:

Afla de la prieteni daca te place cineva incearca sa atragi atenti la baieti... fara machiaj etc. glume...fi placuta

| Damian a răspuns:

Si nici na-i sa gasesti, da macar esti "populara" fas...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa iti dai jos ochelari apoi sa iti faci o coafura frumoasa, si incearca.Cred ca merge.

| boboolina a răspuns:

Pai...problema e ca baietii te vad ca pe o prietena pentru ca asa vrei w sa te vadabig grin si eu am multi prietenii de fapt cunosc mai multi baietii decat fete si dupa cate am inteles din ce ai spus w esti draguta dupa parerea mea ar trebui sa faci w primul pas catre un baiat ca sa ii arati ca puteti fi mai mult decat prieteni lor le e teama sa nu strice prietenia dintre voi, eu una stiu ca am aceeasi situatie cu prietenii mei numai ca eu am gagikbig grin si eu am facut primul pas, nu stiu sper ca am fost de folos macar ptn...succes