Mai fata te ai gindit ca un copil e o raspundere mare? si apoi si tu esti un copil. CE a fost in capul tau NU ai avut altceva de facut? OFFFFFFFF scoala ce faci gata ai terminat o? faci copilul si peste 2 ani ramii singura. cum il cresti? EL citi ani are? estri minora o sa vina protectia copilului si vor intra parintii in puscarie pentru tine.
Sa faci avort este un pacat. Dar la tine nu cred ca ai alta posibilitate. Gandeste-te ca trebuie sa iti termini scoala, un copil e o mare responsabilitate nu poti sa zici ca las ca am timp., esti doar un copil si sa devi mama e ceva de necrezut. Gandeste-te si ca Dumnezeu te-a binecuvantat cu acest copil dar ai o varsta ffff frageda si nu cred ca trebuie sa iti strici tu viata. Faci ce crezi. Vorbeste cu parintii tai, cu prietenul tau si cu parintii lui. Ei te vor ajuta si iti vor spune ce e bine de facut.Pe viitor ai grija ce faci.Pa
Da intr-adevar sa faci avort e un pacat urias. dar totusi la 15 ani?! vorbeste cu ai tai si cu ai lui. eu cred ca tu si pr tau ar trebui sa va asumati responsabilitatea pentru ceea ce ati facut, bebele nu are nici o vina ; sper ca ai invatat ceva. oricum decizia tu o iei dar gandeste-te foarte bine la ce vei alege.
Sa faci avort este un pacat.si ce-ai facut inainte nu este un pacat? Stiu ca ai nevoie de consolare ad nu mai suport sa vad copii ca tine. Dupa ce face-ti asta la 15 ani? N-aveti o viata in fata? Deci nu stiu si nici nu vreau sa fiu in situatia ta.Parerea mea e ca in astfel de situatiii nu e cazuri sa ceri pareri pe forum. E viata ta sunt lucruri pre importante pentru ca sa iei in seama discutiile pe forum. Daca pastrezi copilu ti-ai cam ratat viata, daca nu il pastrezi poti sa nu mai faci copii niciodata si chiar sa patesti si tu ceva... Daca el iti e alaturi frumos din partea lui, dar vrei sa te casatoresti cu el? Daca va iubiti si totul e ok, pastreazal! Daca nu, mai bine avort...
Este pacat sa faci avort dar la 15 ani... nu ai cum sal cresti faci avort iar apoi te duci sa te spovedesti... si pacatul este pe jumatate iertat papa si ai grija ce faci! :*
NU face avort. Vorbeste cu parintii tai, ar trebui sa te inteleaga. Intradevar, esti cam mica pentru copil la varsta asta dar vezi ce rezolvi cu parintii tai
Eu sunt de parere sa pastrezi copilul.Este mare pacat sa avortezi.Nu iti poti imagina prin ce chinuri trece nou-nascutul la avort.Sunt niste clesti care il ucid de viu.Profesoara mea de biologie ne-a povestit ca a gasit in saci de gunoi, resturi din nou-nascuti. E un mare pacat sa faci avort. E echivalentul crimei.Nu spun prostii.Eu sunt de parere sa-l pastrezi.
Mai bine ai discuta cu parintii tai, ei te pot ajuta.cat despre avort nu te sfatuiesc sa faci asa ceva, poti ramane cu mari sechele.
Nu te incurajez dar asa era si pe vremuri ce se tot mira lumea asa l-ai facut trebuie sati asumi responsabilitatea nu orice femeie are daru asta de a avea un copil fii optimista mai ales ca ai familia aproape pupici
TheRageQuitter întreabă:
Crystal2004 întreabă:
Kqnfiwbcin întreabă: