| Tinivgr a întrebat:

Am 15 ani și sunt prima dată într-o relație cu un băiat cu care chiar mi-am dorit mult să fiu,doar ca nu simt nimic când mă sărută, sau când mă atinge, și el simte ceva și mă tot intreaba dacă face ceva greșit, și nu vreau să se simtă el prost din cauza mea pentru ca nu simt nimic cand ma atinge, când suntem față în față, parcă prin mesaje simt fluturi în stomac dar fata in fata nu simt nimic.
Poate mă puteți ajuta voi, va fog fără critici!

10 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Fluturi la mesaje? La pupat, nimic? Caută pe altul.

| dullcat a răspuns:

Buna.Ar trebui sa iti asculti intuitia si organismul, si sa-i comunici ca nu prea sunteti compatibili. Daca iti placea cu adevarat, ai fi simtit si tu ceva.

| Tinivgr explică (pentru dullcat):

Păi țin foarte mult la el, și el se poarta foarte frumos cu mine, mereu imi arată ca mă iubește, și simt și o atracție față de el da atunci când nu sunt cu el, când ieșim si stăm față în față parca nu prea simt nimic.

| dullcat a răspuns (pentru Tinivgr):

Am fost in aceeasi situatie.laughing Crede-ma ca e mai bine sa va vedeti fiecare de drum.Va fi mult mai ranit sa afle ca timpul a trecut si nu i-ai spus nimic, iar el si-a investit tot mai multe sentimente pentru tine.Se va simti folosit, e foarte nasol. Pune-te putin in pielea lui.

Nu știu dar eu îl iubesc.

| dullcat a răspuns (pentru Tinivgr):

Iubirea e cea care se simte in viata reala, nu pe internet.Eu inteleg ca asa simti si crezi acum, insa mai incolo iti vei da seama ca nu e asa, si vei rade. De obicei aproape tot ce experimentezi in generala si liceu e doar un atasament mai puternic, iubirea te loveste abia mai tarziu.

Ai dreptate dar nu demult suntem împreună și nu stiu ma gândesc că poate în timp o să încep să am tot mai multe sentimente pentru el, dar tu ai dreptate, ca bănuiesc ca stii mai bine ca mine.

| sammie a răspuns:

Înseamnă că nu prea ești interesată iar tu nu-ți dai seama sau creierul tău spune că nu vei avea niciun viitor cu acel băiat.

| AmandinaDragan a răspuns:

Abia ai terminat clasa a VIII-a! Treci la invatat ca ai sa ajungi la 18 ani cu 3 copii de poala si ai sa dormi sub poduri.
Parintii stiu cu ce te ocupi?

| dumitrutailie a răspuns:

Îți trece toată îndrăgosteala asta, mai sunt băieți în lume, n-a murit mama băieților. Dacă rămâneți împreună forțat peste ani o să îți para rău și o să vrei pe altcineva, o să vă schimbați cu timpul, tu având 15 mai ai de trăit un pic până ajungi să îți clarifici prioritățile în viață! Nu te întrista, viață e frumoasa, găsește pe cineva care cutremură pământul pentru un fir din capul tau și pe care sa îl poți iubi tu cu adevărat!