Erai spart cand ai scris asta?
Deci.prietena ta e cam curva daca la 14-15 ani nu mai e virgina si blablabla asta-i alta poveste.
De fumat poti sa fumezi, sparge-te, rupe-te, o viata ai, ce pana mea! Nu te mai stresa atata cu fumatu' si nu stiu ce.Traieste-ti viata.
Eu cred ca nu ar trebui sa fumezi de la varsta asta adica dac stai sa te gandesti cand o sa fi mai mare o sa ai probleme, si nu cred ca vrei sa fi internat prin spitale si sa fi bolnav...
Asa si cu prieteni tai lasa-i pe ei sa fumeze... ce daca ei se arunca in fata masini te arunci si tu? incearca sa te indepartezi de ei atunci cand fac aceste greseli sau spune-le si lor ca acest lucru dauneaza mai tarziu
Si intre tine si prietena ta nu ma bag dar nu ar trebui sa iti incepi viata sexuala asa devreme... ai grija de sanatatea ta pentru ca ai dor o viata gandeste-te ca dumnezeu nu o sa iti mai dea o a doua sansa succes si lasate de fumat... dauneaza!
De prietena ta nu ma intereseaza si de viata ta sexuala dar in legatura cu fumatu incearca sa te lasi cat poti de repede...ca iarba provoaca o mare dependentza incepi cu rahaturi de la weed shop care le-au interzis si pe alea acum si o sa vrei ceva mai tare si mai tare si dupa o sa tragi pe nas ca efectul de la tigara nu o sa il mai simti si dupa o sa ajungi la urmatoarea faza SERINGA ti-o zic din propria experientza nu am ajuns la seringa ca am reusit sa ma las si acum nu mai fumez nici tzigari normale DROGURILE DISTRUG VIETZI