anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani si vreau sa economisesc bani ca sa imi cumpar diablo 3 care o sa apara in 15 mai si o sa coste cam 260 lei. Cum as putea sa obtin mai multi bani legal? Momentan pun deoparte banii de buzunar, pastrez restul de la magazin si ii ajut pe parintii mei ca sa imi dea bani si fac in media 5-6 lei pe zi ( de 5 zile)

5 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Aoleoooooooooooooooooooo
Pustiule lasa diablo 3 asculta de unu care joaca diablo 2 de 8 anilaughing
)Termina cu asta cu diabo 3
E praf, nu se merita!
Majoritatea jucatorilor de diablo 2 cu care am vorbit(peste 50 la numar.)
Nu se vor baga pe diablo 3laughing
Tu daca esti dala disperat de servarele oficiale pe care stai sa faci iteme...greu e clar.
Daca vrei sa vorbesti de diablo da-mi un pm.

| Severin_Mihaita_1998 a răspuns (pentru Liviu):

Diablo 3 e mai bun ca 2.Credema joc diablo 2 si l-am terminat si pe single si pe battle.net am facut lvl maxim. si toate itm de rupeam.Cand a aparut Diablo 3 m-am apucat si am vazut ca e mai bun ca 2. (lvl maxim insemnand 99).

| Liviu a răspuns (pentru Severin_Mihaita_1998):

Nu e vorba de lvl, e vorba de ce inseamna game-playul e vorba de pvp in 2happy nu in 3, mi se pare aiurea, insa e parerea mea, eu iti respect parerea ca iti place de happy succes.

| andreutza99 a răspuns:

Treci pe la rudelaughingbine gasesteti un joob.sau fa curat in casa dar sa primesti o suma de bani.dar...de pasti sunt sigura ca toata lumea primeste bani de la nasi, fini, rude eu asa strang banibig grin sper ca ti-am fost putin de ajutor

| AAlinaaa a răspuns:

Poti incerca sa imparti pliante happy sau fa treaba prin casa in schimbul unei sume de bani!