anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani si vreau sami incep viata sexuala...dar...sexul ingrasa?

22 răspunsuri:
| sese a răspuns:

in principiu pe fete le "ingrasa" uneori

lolita
| lolita a răspuns:

Pe mine m-a ingrast 9 kg in 5 sapamani, nu siu daca a fost de la sex, sau pentru ca eram fericita happy printre altele luasem bacul, intrasem la facultate si pe deasupra mai eram si in vacanta departe de casabig grin

| bibitza a răspuns:

Maamaaa lolita 9kg in 5 saptamana?
eu una nu m-am ingrasat...insa pun un kg doua apoi le dau jos... iar pun un kg doua iar slabesc si tot asa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma, cei asa graba mare? tie teama ca mori fata batrana? nu mai au rabdare hormonii prietenului tau? ai tai? ce stii despre sexul tau? dar al lui? ce implica cunosti? sau rad cele f... e de tine si vrei sa te razbuni?

| ioanaa a răspuns:

Oragnismele reactioneaza diferit. Te poti lati in solduri sau sa te ingrasi. Insa nu e un motiv sa te sperii, e o decizie pe care tu ai luat-o si e bine ca te gandesti si la consecinte.

lolita
| lolita a răspuns:

Bibitza cum am specificat mai sus cred ca asta a fost datorita fericrii, in timpul bacului am slabiu mult, pe deasupra mi-am scos o masea s nu am mancat nmi nimic doua saptamani aveam 55 de kg ti imaginezi la aproape 19 ani si 1, 75? dupa m-am mai aranjat putin laughing

| bibitza a răspuns:

Am inteles lolita big grin dar slabuta erai inainte sa te ''aranjezi'' :*

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ingrasa, dar e prea devreme. Si creste riscul de cancer de col uterin la femeie. Si relatii sexuale inseamna vizite regulate la ginecolog si risc de sarcina, neexistand nici o metoda de contraceptie 100% sigura. Asadar gandeste-te daca esti pregatita sa devii parinte la 15 ani.

auran
| auran a răspuns:

Stiu si eu, depinde de organism pe mine nu ma ingrasat

mai stai si tu macar 1 an, de ce te grabesti, crezi ca au intrat zilele in sac?
ai tot timpul din lume!
oricum documenteaza-te putin inainte

| andi a răspuns:

De la efort se slabeste... dar mai poate fi la fete si efectul invers.big grinwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, puta lu' ala micu' cu care vrei sa incepi.

| tzu a răspuns:

Sexul facut anapoda ingrasa laughing sexul in care depui si efort slabeste.
tu insa poti sa mai astepti cu sexul, ca nu se termina lumea si n-ai apucat sa faci sex, mai ales ca stai prost la capitolul "informare".

| Mo a răspuns:

Nu cred ca te vei ingrasa...eu am auzit uneori ca sexul slabeste...adica depui efort...intelegi tu...winking

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu inteleg de ce atata graba...crezi ca vine sfarsitul lumii si nu stii cum e... Esti inca tanara ai toata viata inainte, nu te grabi, toate la timpul lor...

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Vai
numai intrebari din astea! straight face straight face straight face
la 15 ani sa iti incepi viata sexuala? chatterbox
trezeste-te la realitate fetita thinking
la 15 ani ar trebui sa te ocupi de altceva mai important cum ar fi scoala
si dupa aia sa treci la capitolul asta no talking

| psiholoaga a răspuns:

Nu. Nu vad logica: e activitate fizica, se consuma calorii, deci slabesti. A, ca dupa ce consumi caloriile astea simti nevoia de ceva dulce si mananci 3 ciocolate, e alta poveste. Dar sexul in sine nu ingrasa, nu are cum.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fetitso vezi-ti tuh de copilaria tah cu scoala chestii din astea si dupa aia gandeste-te la sex ca o sa ai toata viata inainte dupa aia sa faci lucrul asta`winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ti se pare ca esti cam mica la 15 ani sa-ti incepi viata sexuala? sexul nu ingrasa...acum depinde de organism... e adevarat ca ti se latesc putin soldurile dar nimic mai mult...acum depinde daca iti prieste sau nu

| andreea_6470 a răspuns:

Fata nu fc prostia sa te garabesti eu am 18 ani si jumate si deaba acum 5 luni mi-am inceput viata sexulala am asteptat pana la 18 ani si st impreuna ca prietenul meu de 2 ani si ma asteptat dar trebuie ta nu fc prostia asta ca ai sa regreti mai tz am cunoscut ffff multe fete care siau inceput viata sexuala si dupa au regretat iar in privita ingrasatului nu te ingrasa doar te latesti putin in solduri

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce proasta esti la anii astea esti disperata rau de tot. vai de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lol :Oai 15 ani si te gandesti la sex si eu am aceiasi varsta ca si a ta si sincer nici nu mi-a treut prin cap asa ceva nu te lasa influentata de prietenele tale care si-au inceput deja viata sexuala in fine totul depinde de tine degeaba ne batem noi kapul sa iti explicam atatea ca tot ca tine faci oricum sper ca ai luat o hotarare buna