anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani stau in grecia in korinth cu parintii mei si vreau sa plec de acasa. Sunt hotarat sa fac asta mi-am propuso de multe ori am si plecat dar acum vreau sa o fac definitiv.Parintii mei sunt despartiti. Tatal meu nu imi mai vorbeste, am cam o luna sa il vad, mama mea este nebuna daca sora mea mai mica care este si mai nebuna ii spune sa ma omoare mama asta o sa faca.Viata mea este una de **** si trebuie sa fac o incercare sa o refac.Nu vreau sa urmez viata parintilor mei.Astazi am inceput sa fac bagaju si as vrea cateva sfaturi.Ma gandeam sa gasesc ceva de lucru pentru 1-2 luni in Athena si apoi sa plec din grecia.Va rog sa ma ajutati cu sfaturi si cu orce altceva puteti.

4 răspunsuri:
| clauss a răspuns:

Alo, unde pleci la 15 ani, vrei sa fi luata si dusa la un bordel, cunosc atena si stiu ce i pe acolo, stai linistita acasa ca nu rezolvi nimic cu plecarea si la 15 ani cine te angajeaza, cine are incredere in tine si ce sti sa faci la anii tai? mai nebuna esti tu daca pleci si nu mama ta care incearca sa va puna pe masa ce aveti nevoie, stai cuminte in banca ta daca nu vrei sa ajungi mai rau

| Derye a răspuns:

Baiete, la 15 ani, te poti angaja pe sub mana cu maxim 100-200. Crezi ca te descurci tinand cont ca in Romania o chirie mica este de 100 de EURO?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Are dreptate baiatu uite asa am ajuns si eu la un bordel numai ca eu am 22 de ani si tot imi spuneam ca fug o data de acasa si am ajuns in grecia la facut treburi prin bordele... stai asa cum stai ca e mai sigur ajut-o pe mama ta mai bine sa se descurce cu voi doua

| JustJetser96 a răspuns:

Eu unul zic sa stai pe treaba ta si sa incerci sa suporti si sa induri totul... daca pleci nu ai de unde sa stii ce se va intampla...in momentele grele uita-te spre cer si gandeste-te ca cineva te va ajuta big grin