| andreyyya a întrebat:

Am 16 ani, 1.72 m si 60 de kg. Credeti ca este o greutate ideala sau daca nu cate kg ar trebui sa mai slabesc pentru a avea un corp ideal? Dau funda! happy

Răspuns Câştigător
| Dominicc a răspuns:

Multe dintre voi vreti sa ajungeti la perfectiune! cu ce folos? tentative de fotomodel sau pentru voi insiva?
Daca e' pentru ceva de fotomodel/fotografie. exista ceaiuri... benzi de alergat. alergatul propiu-zis... si diferite diete bazate pe cereale si nu numai.

Daca este pentru voi. ca sa aratati ok. e putin deplasata chestia. Dece? multe nu concluzionati ca va faceti rau voi insiva. Asta pentru ca alegeti sa beti numai apa mai mult decat sa mancati, ok. inteleg ideea dar corpul? hidratarea? iei din apa vitamine si restul? sa zicem ca prin absurd slabesti cateva kg. dar o sa ajungi sa fi obosita, cazuta putin la pamant si alte chestii banale ca sa? arati bine?

Arati bine in felul tau! daca tu te uiti la alte fete si le vezi "de invidiat" mai 1 gandeste-te ca ele poate au lucrat mult la corpul ala si le poti cere lor un sfat ce au facut sa ajunga asa, si sigur vei primi un raspuns pe masura, sunt persoane care te vor ajuta.

Daca te simti bine asa, ramai asa! dar ramai! nu mai da inainte cu greutatea smd.

Daca esti complexata. cere sfaturi prietenelor sau citeste pe net dif topicuri de domeniu. Sunt atatea...

Corpul ideea se gaseste greu. si majoritatea persoanelelor de il au sunt si ele complexate la randul lor. Si totusi.

Fiecare persoana te va place in felul ei. nu trebuie sa te placa toti. nu o sa se intample asta.

Despre o persoana "ideala" cu o greutate ideala se vor spune multe.

Ca e aschiutza. ca e cracanata. smd.
De o fara grasa la fel.

Ideea e sa nu ti cont de asta. si sa fi tu bine asa cum esti.
Se pot face mici modificari la corpul tau, o alergare pe timpul zilei de intretinere, e destul de buna.

Fetelor. unele exagerati. Nu cautati perfectiunea.

Mi-am bagat nasul putin ca sa imi spun si eu o parere. Nu stiu daca am mai spus-o pana acum pe siteul asta.

O seara frumoasa!

1 răspuns:
| ciufi a răspuns:

La varsta ta ai ceva greutate mai slabeste cam vreo 5 kg o sa fie foarte bine dupa aceea. Pupikii*:*:*:*