| nas023 a întrebat:

Am 16 ani,am o problemă în familie, suntem creștini ortodoxi și tata nu îmi permite să mă îmbrac în șorti sau fustă scurtă.
M-am săturat să ascult morala părinților
E vară și e cald afară și nu pot să mă îmbrac doar in pantaloni, dar tata nu mă înțelege
Uneori mă supăr foarte tare pe unele lucruri care nu mi le permite, în acele momente am ură pe toți și îmi vine să le spun părinților ca m-am saturat de credință asta și de regulile voastre, simt că mă îndepărtez de credință și nu îmi mai place sa fiu comandată
O întrebare trebuie să fac ceea ce mi se spune și cu timpul sa urăsc credință? sau trebuie sa vorbesc cu părinții pe tema asta și sa le spun ca nu pot eu așa?
Dar este o problemă că ei pe mine niciodată nu mă ascultă(de exemplu tata îmi spune uneori ca nu voi eși toată vara din casă sau că nu îmi va permite să mai vorbesc cu prietena mea cea mai bună)
Un sfat vă rog
Ce pot face eu?!
Mam gîndit acum seara să fug noaptea de acasa și săi sperii puțin
Dar nu știu dacă este o soluție

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Din pacate cu indoctrinatii religiosi nu ai nicio sansa cu vorba buna. Cred ca singura ta sansa e sa astepti sa devii majora si sa itu bagi picioarele in rahaturile alea de reguli

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca habar nu ai ce te asteapta daca fugi de acasa, ca te pot da in urmarire cu Politia si cand ajungi inapoi casa, mai mananci si bataie zdravana de la taica-tu, riscand chiar sa fii incuitata in casa, toata vara.
Totusi, sunt socata de incapatanarea si rautatea cu care vrei sa-ti pedepsesti parintii, doar pentru ca nu te lasa sa umblii cum vrei tu. Ce dumnezue, esti un copil de 16 ani, chiar iti este greu sa respecti regulile casei si ale parintilor?

| 1231242 a răspuns:

Buna!

Sunt,de acord cu Julianna, viata este bazata pe compromisuri! Sunt doar niste pantaloni pana la urma sau doresti sa atragi privirea unui baiat?!
Daca e asa, nu e bine sa epatezi asa!