Mergi la scoala si lasa iubitul de 25, ca te lasa cu burta la gura si tot la parinti te vei intoarce.
Ca sa-ti raspund la intrebare, legal nu te poti muta cu el.
Inca esti minora si esti sub tutela parintilor.
Daca gandesti asa, pe viitor vei ajunge doar o jucarie sexuala pentru masculi.
Astepti pana la 18 ani si pe urma te muti cu cine vrei si unde vrei. Si pana atunci iti dai seama si daca vrei.
Terminați scoala trăiești Copilăria adolescența trăiești viața așa cum o vrei tu nu cum vor alți nu știu cât de mult îl iubești tu pe el nici ni vreau sama bag ca nu-i normla sa-ti spun sal lași sau sa făci ce spun eu fa ce te face fericita pe tine cu adevărată și enorm enorm enorm de mare grija el cine știe câte a avut înaintea ta și uite așa își bat joc de tine in ultimul hal și te lasă dupa aia ai mare grija de tot ce faci și ai grija de tine
Îl iubesc mult îi știu și trecutul și prietena mea îl stie de 7 ani dar totuși mersi mult
Ai mare grija de tot și ai grija de tine
La 25 de ani nu a gasit fete de varsta lui asa ca s-a apucat de fraierit minore. Tipii astia sunt manipulatori toata ziua, n-au ei treaba cu sentimentele tale.
Atât de mult îți dorești sa îți închizi viitorul? ) nu știu părerea mea e sa îți vezi de școala. La 16 ani nu sti ce vrei de la viața. Și mai ales când diferența de vârsta e așa mare. Practic vei fi cârpa lui va face ce vrea din tine. Dacă tu ești dispusă sa renunți la tine și la viitorul tău sa trăiești cu unul la vârsta ta e clar cât te duce capul.
Nu sunt hater chiar deloc.
Dar părerea mea e sa nu te mai gândești la Prosti