Asculta muzica in pauze. Oricum n-ai ce sa faci altceva.
Si daca nu te lasa-n pace baga-ti pumnul in gura lor, daca nici chestia asta nu poti sa o faci, scuipa-i intre ochi.Nu inteleg de ce ti-e frica, de aia nici nu te lasa in pace, si-au dat seama ca esti prost, fara aparare si o sursa buna de care sa razi.
Fa-ti prieteni cu care ai ceva de discutat. Daca nu-ti place sa vorbesti cu colegii tai, nu vorbi.
Exact problema asta o am si eu, dar eu trec a 8 a. Ma rog. eu astept sa plec la liceu. Eu zic sa ii lasi pe colegii tai in pace si sa incerci sa iti cauti prieteni in alte clase.
Buna. Anul trecut si eu m-am mutat la scoala germana si a fost ingrozitor. Ei isi formasera "o familie"(asa zic ei) si nu primeau pe nimeni in ea. Plangeam si nu dormeam noaptea. Isi bateau joc de mine, radeau de mine, ma faceau tocilara, imi spuneau ca am crescut cu cartea in mana, isi bateau joc de parintii mei( ceea ce ma durea cel mai tare). Si astea toate doar pentru ca nu eram ca ei. Nu barfeam, nu eram vulgara, nu intram in anturaje prostesti. Etc...Acum e mai bine insa toate fetele au "o sefa" care dupa mine e proasta bata, vulgara, se imbraca indecent( e o mare pitipoanca). Sunt plini dr invidie si rautate si cand nimeni nu e langa mine, am invatat sa stau si singura. Fa si tu asa! Nu te baga in grupul lor si lasa ca o sa gasesti pe cineva ca tine! Mult succes! Si sa ai grija de tine!
Bravo fuarte bine.Asta înseamnă să fii tu ânsăți şi să ai puterea şi încrederea în tine să nu te lași coruptă de o turmă sau de un țap care a reușit sa aibă o turmă în felul lui în favoarea lui prostească cu siguranță că dacă ar fi fost o adunare cu anturaj respectuos nu ar fi nimeni separat din acea clasă. Instinctul ne va aduna cu cine ne potrivim nu te preocupa. Puate dura ani de zile dar ai grijă nu uita sa faci cumva sa fii fericită.
Acum 2 ani, la fel era si la mine cand am ajuns prima data la liceu. Nu stiam pe nimeni, si toti se uitau ciudat la mine. Incepeau sa rada, sa ma loveasca si sa ma faca in tot felul. Nu aveam prieteni deloc. Eu nu eram ca ei. In pauze marea majoritate era in curtea din spate si fuma. Si eu nu faceam decat sa stau in banca mea si sa ascult muzica, pentru ca nimeni nu ma baga in seama. M-am imprietenit doar cu 2 fete cu care ma inteleg bine, in rest a inceput sa nu imi mai pese de ei, adica sa fiu INDIFERENTA. Doar pentru ca nu te imbraci cu haine de fite, nu fumezi, nu chiulesti si nu ii ceri iubitului tau sa-ti ia cele mai cele chestii pe care tu le-ai vazut in enspe mii de magazine, nu inseamna ca esti cum vor ei sa fii. Inseamna ca esti tu. Si ce daca esti diferit si ai putini prieteni sau deloc? Decat sa ai din aia care te intreaba de sanatate cand au nevoie de tine, m-ai bine sa dai 2-3 pe care stii ca te pozi baza la orice ora din zi si noapte atunci cand stii ca ai o problema, si nu sunt doar din aia falsi. Incearca sa nu-i mai bagi pe toti in seama si sa fii indiferent. Uneori e mai bine sa fii singur. Candva poate o sa vina cineva la tine, sa-ti mai omoare din singuratate. Nu-ti pierde speranta .
Mi se pare ca stiu sentimentul.Mmmpai eu cred ca ar trebui sa incerci sa iti gasesti alti prieteni fie in alte clase, fie printre fete, de ce nu?! Sau poate pana la urma iti vei gasi un prieten baiat din clasa ta, la un moment dat cineva o sa se sature sa fie comandat de acel "prost". Aici e o situatie din acelea cand alergi dupa ceva, iar cand te astepti mai putin se intampla ceea ce voiai. Succes!
NU se rezuma nimic la prietenia colegilor,nu te poti baza pe nici unul,pentru ca atunci cand va avea ocazia sa te raneasca,crede-ma ca o va face,in ziua de azi ca sa fii "popular" si sa ai "prieteni" trebuia sa te imbraci cool si sa ai mai mereu bani la tine,daca nu poti spune ca esti luat la misto si mereu aratat cu degetul cand intri in scoala,nu ii baga in seama,dar comporta-te ca ei,iti faci prieteni de la alte clase,fa-ti un grup al tau si da-te smecher cu el, fa in asa fel incat sa le dai lor peste nas, sa le crescca invidia si mai tare, arata-le ca esti cel mai bun fara ajutorul lor, zambeste mereu ca si cum nimic rau nu s-ar fi intamplat! Succes!
Intr-o clasa se leaga foarte rar prietenii. Intr-o clasa este mereu o competitie.Nici macar ei nu sunt "prieteni". Prietenia nu inseamna ca o gasca sa rada de altcineva si sa isi ia apararea intre ei, ci sa te ajuti la adevaratele probleme. Arata-le ca tu esti cel mai bun si nu ai nevoie de ei! Lasa-i sa vorbeasca, razi atunci cand te jignesc pentru ca asa le arati ca nu iti pasa de parerea lor! Sper ca ti-am fost de folos!