Stii ce cred eu?
Ca tipul ala le are cu papagalul.Stii tu la ce ma refer
Prea multa vorbarie, prea multe banuieli nefondate, prea putine fapte
Tu chiar vrei sa fii alaturi de un incurca-lume ca el?
De un nehatorat?
De unul care se ia dupa gura lumii si nu crede in vorbele tale?!
Renunta si scuteste-te de o suferinta in plus, draga mea
Cum adica nu ai avut primul sarut pana acum daca ai stat cu el 6 luni? E clar ca te-a mintit. Nu a stiut cum sa motiveze relatia lui cu fata aceea si a scos el ceva... . Eu zic sa nu`i mai dai nici`o sansa.
Eu zic sa-i dai o a doua sansa(cu toate ca am indoieli :-s). Mai dai o sansa, dar fii foarte atenta ca s-ar putea sa-ti faca iar ce ti-a facut! Cred ca s-a plictisit, a fost la o alta fata si apoi si-a dat seama ca-i lipsesti si a revenit la tine e o parere! Si`n plus mi se pare ca nu are incredere in tine "pentru ca se auzeau zvonuri ca eu m-am sarutat cu niste baieti" putea sa vorbeasca cu tine face to face, sa-ti zica ce a auzit si sa te intrebe prieteneste daca e adevarat sau nu. dar in nici un caz sa se desparta de tine ! Ai grija de tine si fii cu bagare de seama in deciziile pe care le iei
Renunta la el si eu am avut un iubit care a fost cu mine ne-am despartit in 2 ore avea alta prietena si dupa aia s-a despartit de ea si a venit din nou la mine si istoria sa repetat pana l-am refuzat