| PrettyWoman a întrebat:

Am 16 ani si am o problema, pe corp am multe semne si unele sunt mai mari si altele mai mici. Mie mi se par urate, si am si o operatie la gat, dar nu se mai vede asa tare.credeti ca din aceste cauze nu le place la baieti de mine? Sau ar putea sa nu le placa din aceste cauze? Ce sfauri imi puteti da?

Mmultumesc anticipat!

6 răspunsuri:
| Antrax a răspuns:

Nu conteaza daca te comportzi frumos cu toti atunci pari si mai frumoasa

| Casiana a răspuns:

Cine te place te va place asa cum esti...Sunt sigura ca orice fata/femeie are ceva frumos, ceva ce este numei al ei! Poate ca zambetul, buzele, ochii sau chiar parul tau sunt ceea ce ai tu mai special...Gandeste-te ca esti unica si cu siguranta ai ceva minunat numai al tau!

| Casiana a răspuns:

Cine te place te va place asa cum esti...Sunt sigura ca orice fata/femeie are ceva frumos,ceva ce este numei al ei!Poate ca zambetul,buzele,ochii sau chiar parul tau sunt ceea ce ai tu mai special...Gandeste-te ca esti unica si cu siguranta ai ceva minunat numai al tau!

| iulyana a răspuns:

Ce semne? De la ce sunt acele semne?

Dar nu iubita...nu cred ca e din cauza semnelor...nu mai fii complexata!
Cine te place te place asa cum esti! Daca nu...inseamna ca nu te merita! :*:*

| WhiteWings a răspuns:

Ce fel de semne? fi mai explicita. unii baieti sunt porci si nu apreciaza o fata decat pentru cum arata.stay linistita e cineva si pentru tine numai ca nu v-ati gasit inca. un baiat trebuie sa te placa asa cum esti cu bune su rele si sa te respecte.ai grija de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa vorbesti corect gramatical in primul rand.
Compenseaza semnele alea prin altele lucruri, cum ar fi :comportamentul si felul in care gandesti.Sa stii ca mai sunt si baieti care apreciaza asta.winking