Ai putea sa mergi cu mama ta la un doctor, poate e ceva. Ciclul e regulat? Daca din punct de vedere medical totul e ok, atunci inseamna ca asa te-a lasat Dumnezeu si trebuie sa te iubesti asa cum esti.
Sa stii ca marimea sanilor nu e cel mai important lucru din lume. Baietii oricum se uita prima data la fund!
Daca in timp, dupa ce se termina perioada de crestere tot nimic-nimic si tot te simti complexata, poti incepe sa te gandesti la silicoane. Va fi deczia ta si o vei face pentru tine.
Intre timp, incearca sa te concentrezi pe atuurile tale! E foarte important sa te simti bine in pielea ta!
Eu n-am deloc asa ceva si nici nu am avut )) port cea mai mica cupa la sutien... mi e cam rusine
Inseamna ca tot materialu genetic s-o dus la ea. Is doar niste sani fata mea, cum is asa is, mai bine ai grija de ei prin niste exercitii pentru tonifierea lor si atata tot. Poate o sa ii strici daca esti asa obsedata de marimea lor.
Incearca flotari, sa mai ridici greutati spre piept, in general exercitii pentru tonifierea pectoralilor. cand esti la scoala, sau cand te relaxezi pune`ti palme una`n alta si impinge. iti vei contracta muschii pieptului.
in rest, sa stii ca remediile naturiste, siropuri nu sunt eficiente. un masaj ajuta foarte mult, insa nu conteaza asa mult, intrucat ajuta la conturare, nu marire.
nu da banii pe creme ca majoritatea nu ajuta deloc, si unele, cum ti-am zis, doar contureaza, nu maresc. la urma urmei, nu intra nimic in san sa se depuna acolo.
treaba cu mararul este pentru femeile care alapteaza, sau insarcinatele. ajuta laptelui.
tine`ma la curent. te pup
AndreeaLT56 întreabă:
liana555bgd întreabă: