| madalineremia a întrebat:

Am 16 ani si de ceva vreme ma macina o chestie: un coleg de la liceu care are o inaltime de 1.85 cm a ras de mine din cauza inaltimii mele de 1.68 cm. sunt baiat mai pot creste pana la 1.78 cm-1.80 cm?

5 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Se pare ca la colegul tau cresterea in inaltime este invers proportionala cu dezvoltarea intelectului.ca sa nu ai probleme cu,, rautatile,, trebuie sa pari ca le ignori.Cresterea in inaltime dureaza pana pe la 21 de ani, in functie de osatura, dar nimeni nu-ti poate spune cat vei creste-doar ca nu te vei opri aici.Sunt multe alte calitati mai importante, asupra carora poti interveni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa cresti maxim 1, 70, daca parinti tai sunt inalti nu ai cum sa fi si tu inalt dar daca faci baschet o sa cresti maxim in cel mai fericit caz 1, 75 sau poate tu te dezvolti mai greu si mai ai timp.

| Dudyy a răspuns:

Pana la 18-19 ani mai poti creste. Fa tractiuni in caz ca nu vrei baschet si vei observa diferente. Bafta!

| AlleAlllexandra a răspuns:

Da,sigur ca da. Baietii se dezvolta pana la 20 de ani. Ai timp sa treci de 1, 75. Si as vrea sa iti atrag putin atentia, dar nu o fac cu rautate, nu cred ca are 1, 85 sau ca poti ajunge la 1, 78 cm. Da, intr-adevar poate are 1, 85 m. si tu vei ajunge la 1, 78 m...Ok? Fundita? :-o3

| Becka a răspuns:

Ai timp sa te dezvoltiwinking. Nu baga in seama toate rautatile. Nu merita!winking