| mister_2642 a întrebat:

Am 16 ani si de vreo 2 ani mi-am luat parul de pe picioare cu masina de tuns deoarece joc football si ma incurca, picioarele imi erau greoaie. Eu is blond oricum nu se vede diferenta. Il tund cam la 1 cm pentru ca par tot vreau sa am. Ce ziceti sa il mai tund sau nu?

4 răspunsuri:
| covexrobu a răspuns:

Data viitoare cand iti mai tunzi parul de pe picioare adunal frumos si pune tot parul pe un cantar de farmacie si ia vezi daca parul tau de pe ambele picioare daca cantereste mai mult de 50 de grame. Nu inteleg aberatia pe care o zici ca iti sunt picioarele greoaie si ca te deranjeaza. Am jucat si eu fotbal si nu m-a deranjat niciodata. Este o vrajeala ce zici tu fara nici o baza reala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci e normal ca voi baietii sa aveti par pe picioare! Eu zic sa nu il mai tunzi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu masina de tuns?hee hee Pe bune? Ia-te si tu cu altceva daca tot iti iei parul de pe picioare. Stii mi se pare mult mai in regula daca te iei de tot... daca vrei sa ai par pe picioare atunci nu il mai tunde cu masina de tuns, plus ca nu cred ca tot parul pe care il tunzi cantareste mai multe de 100 g asa ca nu e mare diferenta.

| blackman_5935 a răspuns:

HAHAHAH Picioarele Greoaie, Glumesti? Nu-l mai tunde ca arati nu ca baiat