| Blndïe a întrebat:

Am 16 ani si imi placea un baiat care are 22 ani. Mi a dat cerere pe Facebook cu ceva timp inainte sa se intample urmatorul lucru: eram la zilele orasului/bâlci, eram la niste masinute (si singurul loc in care a interactionat cu mine timp de 3 seri. Mi a facut cu mana, mi-a zambit, si mi-a aratat "like" cu mana. Dar in rest nu ma baga in seama, nici inainte sa se intample asta la zilele orasului si nici dupa. Ce sa inteleg? Ma place sau nu?

5 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Pe scurt, nu a avut cu cine sa-si petreaza zilele orasului si cum nu a gasit alta solutie mai buna te-a ales pe tine.

| mentholinks a răspuns:

Esti printesa vietii lui.

| Miss25JK a răspuns:

Te place, normal ca da, el are 22 de ani, tu 16, ii este foarte clar ca tu o sa ii cazi in plasa si in pat foarte repede, la varsta ta. Poti sa imi spui ca esti matura, ca ai experienta, ca sti sa te feresti, etc, daca tu crezi ca un baiat de 22 de ani se multumeste cu facutul cu mana si cu un zambet te inseli.

| NotMyFault a răspuns:

Erai doar o distractie. El nu vrea decat sex, iar de la astea mici ca tine il obtine mai usor.

| Blndïe explică:

E posibil sa aveti dreptate, insa eu par mult mai mare datorita aspectului, pentru ca sunt blonda si asa am fizionomia fetei. Nimeni nu m-a crezut cand le am spus varsta mea.