| ianis1231231 a întrebat:

Am 16 ani si in 4 luni fac 17ani.E bine la varsta mea sa imi fac o prietena? Nu e bine sa am prietena?
Voi ce ziceti ca ar trebui sa fac.
Uni zic ca ar fi bine fiindca capeti experienta, altii zic ca mai bine nu ca dupa aia numai inveti(la mine nu ar fi asta o problema fiindca ma descurc- sunt la mate info).

Vreau parerea voastra

7 răspunsuri:
| gapb a răspuns:

Cine te retine sa nu-ti faci o prietena, e un lucru frumos, daca gasesti una la fel de neexperimentata ca tine e si mai frumos, e unul din cele mai frumoase lucruri ale vietii, e mai tare decat matematica o sa vezi

| 1onur a răspuns:

Este absolut normal ca băiat să ai o prietenă la vârsta de 17 ani.

Tu ca băiat să ai o iubită FATĂ!
iar o fată ca iubit un BĂIAT!

Cine ția zis că "nu-i bine"? Doamne Dumnezeule ferește.

| ianis1231231 explică (pentru 1onur):

Pai sunt multi care zic ca numai te tii de carte

| ianis1231231 explică (pentru gapb):

Faza e ca eu ma ocup si cu agricultura am o afacere cu parintii in care avem solarii de legume si vara cel putin muncesc foarte mult ca sa fac bani si numai am timp sa ies cu acea fata daca as avea relatie

| gapb a răspuns (pentru ianis1231231):

Nu trebuie sa iesi in fiecare zi cu o fata ca sa te iubeasca, daca e fata serioasa chiar o sa puna osul la treaba cu tine, ea o sa se ofere de bunavoie sa te ajute, asa o sa petreceti mai mult timp impreuna

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cam asa e, cand ai iubita, centrul lumii tale se schimba.
De asta e bine sa fii mai matur unpic, sa stii care sunt prioritatile tale in viata.
Cel mai important e sa iti termini scoala, sa iei BAC-ul.

Tu iti poti face o prietena, cu care sa iesi, sa povestiti. Dar partea fizica las-o pe mai tarziu.

| StoicAnalysis a răspuns:

Daca se iveste ocazia, e recomandat sa incerci. Nu de alta, dar daca nu esti de fel sociabil sau indraznet, ocaziile respective vor fi din ce in ce mai rare odata cu trecerea timpului. Si o sa iti fie mai dificil, deoarece nu ai experienta. Asa cand esti copil/tanar, poti sa experimentezi si chiar sa si gresesti pana cand inveti. Dar la maturitate, nu prea iti mai permiti luxul acesta.
Parintii adesea gresesc cand ii interzic copilului sa experimenteze si partea asta. Pentru ca ei nu inteleg ca indiferent daca ai sau nu gagica, tot la fel de capabil esti la invatatura.
O problema reala a copiilor care au avut adesea rezultate excelente la invatatura, este aceea ca cei mai multi dintre ei, nu au o viata sociala sanatoasa. Au fost toata viata lor cu nasul in carti, si la final habar nu au sa vorbeasca cu o fata.