Sall! Eu nu's fata da nu mai mai mers la mare cu parinti de la 14-15 ani.Iti jur Funda?
Nu este neaparat o varsta anume... Depinde si ce fel de parintii ai, mai grijulii sau de treaba. Ii potii intreba daca te lasa singura. si daca iti raspund nu incearca anul viitor! La 17 ani cred ca o sa te lase totusi Succes
, funda?
P.S : distractie placuta xD
Nu te rusina.sunt parintii tai.si ce daca merg cu tine ei vreau sa ai tot binele din lume si sa nu te ranesti lasa cand o sa ai 18 o sa iti faci de cap lasa perintii tai sa profite de cand esti minora ca apoi pleci la faculta departe si bla bla.va veti vedea rar.asa a facut si soramea si are 22 de ani si a plecat la cj la faculta si noi suntem din MM.deci nu iti face griji
Fundita te rog
Si eu mai merg cu parinti la mare si in alte locuri nu tot timpul merg cu ei dar mai merg si cu ei deci ma impart merg si cu preteni si cu parintii o zi cu pr o zi cu parinti si tot asa potiisa mergi pana la cati ani vrei
Te inteleg, stiu cum e...Eu sunt mult mai mare ca tine si ei vor si acum sa ma duc cu ei, dar nu mai vreau eu pentru ca nu ma simt bine cu ei.La 16-17 ani a fost ultima data cand am fost cu ei la mare, la 19 ani am fost ultima data cu ei la munte.Acum nu ma mai duc nicaieri cu ei. Daca tu te simti bine in compania lor nu trebuie sa te rusinezi.Eu nu ma simt bine in compania lor si de asta nu ma mai duc cu ei.
Sper ca te-am ajutat!
O zi buna!
unnamed_4169 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
anonim_4396 întreabă: