| andreea036 a întrebat:

Am 16 ani si iubitul 19.
Vreau sa ma mut la el deoarece acasa parintii fac scandal, ma bat si ma ameninta ca ma omoara daca nu o termin cu el.
Ar pati el ceva daca as merge la el?

5 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Evident că el ar putea avea probleme deoarece tu ești minoră.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Daca parintii tai nu sunt de acord cu el, ar putea sa stea ceva ani la inchisoare pentru corupere de minori, iar tu sa ajungi pe la scoala de educare. Tu esti inca sub tutela parintilor si nu ai voie sa faci lucruri fara acordul lor. Daca plecide acasa, poti fi adusa inapoi de politie, iar daca se repet - am spus mai sus - ajungi la soala de reeducare.

| siriusblack98 a răspuns:

Da, ar pati. Se numeste corupere de minori.

| Stegman a răspuns:

Da, daca te muti cu el, el poate sa faca inchisoare pentru corupere de minori, iar tu la luata de autoritati dusa la un centru de minori. E cam complicat. Ar trebui sa ti asculti parintii pana faci 18 ani. De ce nu sunt parintii tai de acord cu el?

| wereyou a răspuns:

Cum adică te bat și te amenință? Este logic ca Părinții tăi să reacționeze așa dacă tu la 16 ani vrei să te muți cu unul de 19 ani și după aia faceți s*x și te lasă însărcinată și după aia te părăsește și după aia realizezi că nu ai făcut nimic la 16 ani și te-ai lăsat de școală și Părinții tăi nu o să mai te primească după ce afla că ești însărcinată și parcă îmi imaginez că nici el nu are chef să crească un copil la 19 ani vrea așa că te lasă și vrea să mai fraierească alte minore
Ascultă ce zic lasă iubăreala și apucate de viață carte sora mea are vârstă ta și învață bine nu âi stă gândul la iubiți și s*x la 16 ani off ce face sărăcia din România... Se duc fetele minore la băieți cu bani mai ales cele cu familiile sărace mă mir cum ai internet la țară
Baftă! Și ascultă Părinții știu bine ce zic! Și de aia face scandal nu îți vor răul!