Pai normal ca NU prima data gandeste-te la urmari poate un copil ai vrea? si daca acea persoana nu poate sa astepte nu merita nici macar respectul ce il acorzi unui animal.
Nu te lasa conditionata, o sa regreti daca faci asta fortata de imprejurari. Daca e sa-l pierzi, il pierzi oricum, si nu merita sa incepi cu el. Cel cu care vei face prima data va trebui sa aiba rabdarea necesara pana vei dori TU sa faci asta, fara conditii de genul asta.
Crede-ma ca cel mai bine e sa o faci acum decat mai tarziu, e mai bine sa cunosti mai multe chestii in viata, poate cand o sa fie momentul acela chiar daca esti indragostita de el in momentul culminant poate sa te dezamageasca, eu crede-ma mi-am inceput viata rezuala de la 15 ani jumate eram clasa a 9, si eram cu un tip cu 4ani mai mare ca mine, eram impreuna de un an si 4luni si cat sa ma mai astepte baiatul era normal, ca ma parasea daca nu ii dadeam ce vroia, si am acceptat si m-am culcat cu el, crede-ma eram indragostita de el adica imi placea foarte multa daca tata nu ma lasa sa ies din casa plageam pana ma lasau numai 5min sa il vad macar, si dupa 6luni mai tarziu l-am pasarit nu ma mai atragea cu nimic nu simteam nimic pentru el mi-am dat seama si ca era o obsesie pentru mine, m-am combinat cu altul si i-am ziso in fata ca nu il iubesc si numai vreau sa fiu cu el, si a inceput sa planga ma cauta la mama plagea mereu pe banci la scarile blocului, nu regret cu nimic din ce am facut acum sunt casatorita de 3ani jumate si am gasit barbtul potrivit pentru mine si in viata de zi cu zi si in viata sexuala. E bine sa experimentezi
Daca te iubeste te asteapta. tu in loc sa incerci sa il ti langa tine prin felul tau de a fi tu il "legi"de tine nu stiu daca asta e termenul potrivit "legi". Daca nu te simti pregatita nu o face pentru simplul fapt ca iti faci rau tie. Una e sa te simti pregatita si sa o faci din placere si alta e sa o faci pentru a-l tine langa tine deoarece e o diferenta cam mare.Lumea e plina de barbati/baieti si fete/femei.
Emma0313 întreabă:
Beniamin122 întreabă: