Calcava-s pe cap, luativa-n p/la mea prezervative, sau sunteti inca in evul mediu?
Ai facut un test de sarcina? daca iese pozitiv, vb cu prietenul tau si cel mai bine e sa te duci impreuna cu o persoana mai mare[de preferat din familie ] la doctor.cel mai bine e sa afle mama ta pentru ca ea te va ajuta te asigur. nu iti fie frica.ii explici pe indelete ce s; a intamplat...succes!
Cred ca esti deja insarcinata
Hei, nu e bai, multe femei au nascut tinere. Daca vei avea copil, cand va fi mai mare vei fi considerata cea mai tare mama!
Spun asta pentru incurajare. Daca chiar nu vrei sa pastrezi copilul, avorteaza. Desi ar fi oribil sa o faci, asuma-ti raspunderea. Nu rezolvi daca pui intrebare pe TPU, du-te la medic.
Fa-ti un test de sarcina pentru a-ti alunga indoielile. Daca iese pozitiv, le spui parintilor si mergi la ginecolog. Dar nici macar sa NU te gandesti la avort! Daca ai fost iresponsabila, acum iti asumi responsabilitatea, si prietenul tau la fel. Poate vei invata ceva din greseala asta si vei intelege ca orice fapta isi are consecinta ei. Si daca intr-adevar te gandesti sa faci avort, vei purta vina asta toata viata. Nu vei avea nici o justificare pentru faptele tale. Deci, gandeste-te bine. Bafta!
Buna din nou sa stiti ca am facut 3 teste de sarcina toate au iesit negative si am fost si la ginecolog si nu e nimic