Pai ai cam gresit aici.Trebuia totusi sa ii dai de inteles ca il placi pe acel baiatTrebuie sa stii ca in unele momente e bine sa lasi garda jos
Daca nu e inca prea tarziu, vorbeste cu el, si da-i de inteles ca il placi
Poate ca i-a luat numarul prietenei doar la gluma si n-are ganduri seriose cu ea.Sunt optimista
Decat sa-ti faci un prieten acum si sa pui mult suflet si sa suferi mai tarziu, mai bine asteapta momentul oportun si persoana potrivita.
Te inteleg cu baiatul acela, stiu cum este, toti am trait asa ceva o data in viata
Important e sa treci cu bine peste, sa fii mai tarziu gata pentru o noua provocare.
Sa nu ma fii trista, in viata vei avea atatea ocazii...
Succes!
A fost prostia ta. cat sa astepte si saracul baiat?
daca nu i`ai dat nici ma car o speranta?
dar lasa ca nu e singurul
mai sunt si altii pe lume
Intrebarea e vrei prieten pentru ca auzi de la pretenele tale, sau ca iti place de cineva? App de baiatul ala, lasa`l o sa gasesti ceva mai bun. Daca nu ti-a raspuns "avansurilor" asta inseamna ca nu te placea, doar vroia sa se joace.
Te inteleg, ce ti s-a intamplat nu e tocmai placut.
Totusi daca ai un baiat care iti place apropie-te de el. Pe de alta parte eu spun sa nu te grabesti. Lucrurile valoroase se construiesc in timp!
Suferi. De ce nu ii spui macar ei ce simti pentru acel baiat? Stiu, e greu si ti se pare cam rusinos. De fapt nu e asa. Spune-i ce simti si poate ca vei fi cu el. Totul depinde de tine.
Pai astea de la mine din scoala au prieten de pe la 12 ani si sunt dezvoltate si inalte nici nu zici ca au 12 ani Deci pentru "unele" intr-adevar poate o sa li se para ciudat. Dar nah, o sa-ti vina si tie timpul. Cand o sa te indragostesti cu adevarat, si esti sigura ca baiatul ala e perfect pentru tinearata-i dragostea ta, dar nu si inainte sa fi sigura ca e de incredere, sa nu`si bata joc de tine pentru ca asa sunt majoritatea din ziua de azi, proprie experienta Deci nu fi suparata ca va veni si momentul ala Sau daca tot vrei sa ai prieten stai si tu cu un baiat care te place daca vrei sa te mandresti ca ai iubit Mult succes:X
E plin de oamenii care mor de cancer, sida si alte boli groaznice, copii de varsta ta capabili din punct de vedere intelectual de studii serioase nu au o baza materiala care sa le asigure acest lucru. astea sunt lucruri triste, iar dilema ta ce eclipseaza aceste aspecte se rezuma la faptul ca un baiat cu care vorbeai pe mess i-a cerut nr de tel unei alte tipe(tot pe mess)?! ei crede-ma ca se pot intampla si lucruri mai grave.
Pai...cred ca el te-a placut dar a vazut ca nu vrei o relatie pentru ca nu i-ai aratat-o si a zis sa nu isi mai piarda timpul.Nu fi trista! mai exista si alti baieti pe lumea asta!
O sa iti gasesti si tu un prieten, si eu la 15 ani am avut primul prieten, nu are rost sa fi trista ca la toti ne vine randul