Eu am cumparat o masina de tuns si. m-am apucat de treaba
Acum poti chiar sa-mi cumperi ceva mai special, un bodygroom, care e special pentru parul corporal
Numai bine, Shin
Eu am 15 si l-am rezolvat cu bic-ul, si cu spuma de ras! si imi crede la 1 sap 2 dar nu mare!
Daca rezisti (prima data doare mai tare, dupa aceea se obisnuieste pielea, si nu o sa mai doara asa tare)foloseste un aparat, eu am philips satinelle, si efectul dureaza pana la 3 saptamani!
Crema epilatoare. sau epilator. mai alesk k o faci pn prima oara. va creste foarte rar
Cu multa grija si cu atentie sa nu te tai banuind ca folosesti o lama.Rasul e indicat si folosit permanent da aspect si ingrijire.Deci incet de jos in sus si invers si intinzand putin pielea subbratului sa fie "terenul"drept.
Cu multa grija si cu atentie sa nu te tai banuind ca folosesti o lama.Rasul e indicat si folosit permanent da aspect si ingrijire.Deci incet de jos in sus si invers si intinzand putin pielea subbratului sa fie "terenul"drept.
Cu multa atentie si grija sa nu te tai. Acum depinde si cu ce o faci... cel mai bine ar fi sa te razi k crema depilatoare ca sa nu te ranesti...in orice caz, ai grija!
pa
Eu una am folosit prima data epilatorul. prima data e mai dureros trebuie sa ai rabdare a 2 oara e mai usor oricum in orice caz daca vrei sa te epilezi cu epilatoru a 2 oara nu lasa sa iti creasca mult par epileaza`te la 2-3 zile cremele si bicurile intaresc firu si il indesesc ciara nu prea ar fi recomandata chair daca firul creste mai greu a da si bicu sau cu cremele in 2 zile iti creste in schimb cu epilatoru intr-o saptamana oricum e alegerea ta:d ai grija:*
Pai ridica bratul si ia o lama sau cu ce te razi tu, si dupa incetisor te razi. Cred ca stii si tu cum se rade...
anonim_4396 întreabă:
ale0409 întreabă: