Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 16 Februarie 2025 sunt:
Vrei să îți dezvolți gândirea critică și abilitatea de a ține un discurs argumentat? Oferim o invitație la cursul practic de debate pentru adolescenţi.
Concurs! Hai la una din Şcolile de vară pentru adolescenţi organizate de Fundația Calea Victoriei!
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatia Tu ai incercat-o?
Salut Vreau sa intru la scoala de jandarmerie Falticeni si vreau sa stiu mai multe informatii pana sa le aflu de la ei. de ex. cat e perioada de scolarizare (timp) cum e structurat ( de ex merg 2- ...? (mai mult)
Salut.O intrebare pentru un prieten asa mai despre Facebook deci am un prieten care a vorbit cu o fata asa pe net pe mesenger deci ok tot și la un momentan dat prietenul meu i- a cerut o favoare la fata...? (mai mult)
Buna ziua! Iubitu meu are 18 ani iar eu 15, peste 3 luni faci 16 ani, iar peste 16 ani as vrea sa ma mut singura, ori sa imi iau chirie ori sa imi iau garsoniera, iar iubitul meu ar vrea sa vina sa...? (mai mult)
Ce parere aveti de serialul,, The vampire diares"? Merita vazut? Am auzit ca e foarte misto!
Daca sunt introvertit se poate cumva sa nu mai fiu? Si daca da cum?
Unde gasesc muzica ceva ritmat pentru un clip de majorat fie romaneasa sau alte limbi.
Bună, are cineva un cod de invitație pe anime Nexus sau un link de discord?
Buna! Am rude plecate în străinătate și aș dori să le vizitez înainte de a împlini 18 ani.Parintii mei nu mai sunt împreună, nu au fost căsătoriți iar eu am rămas la mama mea.Nu am niciun...? (mai mult)
De ce mi se aude muzica doar pe o parte a telefonului/ căști / boxe la mașină
Buna! Sunt clasa a opta si dori sa intru la Liceul de arte din Pitești. Stie cineva cam cati elevi s-au înscris la probele de aptitudini anul trecut? Mulțumesc
Ma poate ajuta cuneva cu un cod pentru animenexus?????????
Cum bagi moduri pe GTA 5
Ce pot face pentru a-mi mări sânii? Am 17 ani și nu se prea dezvoltă ca la celelalte fete
Voua vi s au mai emis facturi la curent? Ca mie unul pana luna asta nu mi s- a mai emis... De anul trecut de prin octombrie daca nu ma insel. Si s au emis acum luna asta pe 10 si 11 2 facturi care amandoua...? (mai mult)
Să știți că doare sa ai 21 de ani și să nu ai nicio iubită
Refac intrebarea ca s- a inteles totu gresit. din cauza cuiva anume, as vrea sa ma mut la alta scoala, doar ca pana incepe modulul urmator eu trebuie sa ma gandesc daca accept sau nu, e totu asigurat,...? (mai mult)
Bună dacă vreau să vând un iPhone și eu l-am resetat direct și nu am mai ieșit de pe contul de iCloud, contul de iCloud va rămâne în iPhone ul acela?
Am 12 ani..mereu am fost prietena aia care a fost data la oparte, care își lua bully, chiar am ajuns sa ma distrug și din cauza verișoarei mele, nu mai suport, sunt distrusă, părinți cred ca...? (mai mult)
Salut, am o intrebare o prietena m-a chemat la ea in Caminul Hyperion pentru a sta 1 noapte, este sau nu este voie?
Am pus un story pe Instagram și din greșeală l am arhivat, mă puteți ajuta să îl postez înapoi exact cum a fost fără să îl mai pun odată, să îl recuperez intr-un fel
Daca ma mut la o alta scoala, cu aviz medical, ce trebuie sa stiu si sa iau in calcul dupa ce voi fii mutata? sfaturi?
Bună TPU! Sunt clasa a X a si as avea nevoie de niste bani, fara sa cer de la parinti (nu ma simt confortabil sa cer de la ei) si ma gandeam daca e posibil sa lucrez doar in weekend uri...
Salutare. Sunt student la politehnică la facultatea de inginerie medicală în anul I, aș dori să știu dacă, pentru a solicita mărirea notei la o materie, este necesară depunerea unei cereri ...? (mai mult)
Cum faci să mori mai repede?
Daca vreau sa ma transfer la alta scoala ce ar trebui sa stiu? pot avea aviz medical de la psihiatre, doar ca nu stiu ce vor face profesorii, copii din clasa
Nu creddd câte oportunități am pierdut din cauza la timiditate, cum scap de ea
Buna ziua, am un bait de aproape 16 ani si este micut de statura(167.5 cm), am fost de i- am facut testle la endocrinolog si radiografia la pun, dupa acesta radiografie imi spune ca structura oasasa...? (mai mult)
E ok ca baiat la 17 ani sa iti lasi par la subrat si sa nu il mai epilezi?
Va rog sa nu râdeți de mine caci sunt destul de demoralizat deja, am bacul anul acesta si foarte greu am gasit ceva ce mi- ar placea sa urmez dupa liceu. Ma gandesc foarte intens la medicina, insa este...? (mai mult)
Bună ziua. Nici nu știu cu ce să incep, situația a devenit asa disperată ca nu știu la cine sa apelez, am nevoie de sfaturi. Fiica mea este elevă în clasa a11a la Colegiul Mihail Sadoveanu...? (mai mult)
Sunt obligat sa merg la banchetul de sfarsit de an sau sa dau bani chiar daca nu merg?
Salut, dacă o mai avut cineva, descoperire de card ( overdraft ) la banca transilvania. Cum e cu dobanda? Am fost sunat sa merg, am fost cică am dobanda de 14%, cum încasez salariul la ei. ...? (mai mult)
Am o colegă care e invidioasa pe mine, simt asta, după cum vorbeste cu mine sictirit, dupa cum se uită urat la mine, glumele proaste pe care le are în program. Dar nu asta e problema, problema...? (mai mult)
Buna, am alergat 12km in 1h si 13min. Credeti ca la 15 ani, fata este ok?
Care are rezultatele mai eficiente doar sala sau sala și aerobic in combinație?
Știe cineva cum să scad în înălțime? Stați să vă povestesc de ce la ora de sport o colegă care nu o mai suport la toată clasa și comentează la toată clasa în afară de trei fete: două sunt...? (mai mult)
Heyy, am o întrebare mai de fete așa. Am 18 ani si nu înțeleg de ce mi se modifică corpul asa, adica eu am posteriorul mai bombat de fel, dar parca de cateva luni mi sa lăsat si nu înțeleg de...? (mai mult)
Îmi dați niște exemple de întrebări care pot pica la testul psihologic de la probele militare?
Cum as putea să- mi conving părinții să mă lase să mă tatuez și să- mi cumpere un BMW in rate, ei nu înțeleg că doar așa o să pot avea iubită, da știu așa sunt fete din ziua de naștere...? (mai mult)
Buna! Ce înseamnă când întrebi pe un coleg, , ce ai făcut la test" și îți spune, , am gătit" toți colegii mei spun asta de exemplu :masa gătesc l test; la test am gătit și etc. Nu știu...? (mai mult)
Bună dacă fumezi vape (elfbar/Veeba/Veev de unică folosință timp de câteva luni 1-2-3 luni și așa mai departe e adevărat ca poți să dai în boala sida?
Este normal ca la 16 ani ca baiat sa vrei o jucarie sexuala?
La mine la liceu, acum de valentines day, se fac niste scrisori mai mult la misto asa, as face și eu câteva mesaje pentru băiat pe care nu îl suport, fostul etc(poate fi și înjurături) si nu...? (mai mult)
Bună, am și eu o întrebare! Sunt clasa a 8 a dacă îmi fac înscrierea la școala profesională și dau și examenul dacă vreau, dacă în caz am medie bună pot să intru la liceu? DAU FUNDA
Salut, sunt grele diferentele de exemplu sunt la colegiul tehnic de transporturi si vreau pe filologie, cam cat de grele ar fi diferentele, sau am sanse?
Am revenit cu o nouă întrebare. Eu sunt din Alexandria, aici am liceul, și, mama vrea să mă transfere la București, este ultima săptămână din acest modul, și eu nu vreau sa merg acolo, ...? (mai mult)
Mi-am visat păpușa ardeleanca sau cum se numește, are vreo 60 de ani, sunt traumatizată ce să fac nu mai pot, vreau să o dau.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RayKzor51 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
IzvorulDeIntelepciune întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hannah Montana
Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!