Cel mai bine ar fi sa consulti un medic nutritionist pentru ca va sti mai bine ce regim alimentar e necesar pentru ingrasare... iar cu inaltimea nu ai ce face ca sa te inalti, poate vei mai creste cativa cm, dar poti practica sporturi precum inotul si baschetul de ex, pentru inaltare, sportul ajuta.
Nu ai ce sa faci daca asta e metabolismul tau. Ar trebui sa te multumesti si sa te folosesti de faptul ca esti fata si sa te bucuri de acest fapt. Fi tu insati.
Altele se kinuie sa slabeaska... nu isi permit sa maninkce tot ce si-at dori. In schimb. TU! ar trebui sa te bukuri. si sa te placi asa cum esti. pooop.
Cunosc si eu persoane ca tine oricat ar manca nu se ingrasa du-te la un nutritionist va stii ce regim sa iti dea pentru ingrasare te pup el e in ceea mai mare masura sa te ajute
Hm... esti ca mine, eu de ce sunt baiat am 1. 80 si sunt slab daca mananci putin mai mult seara, mai pui ceva kg. Eu m-am ingrasat putin dar trebuie sa fac abdomene, caci am facut si ceva burta.
Fac si sala caci a zis fosta prietena ca e,, fain sa ai muschi'' dar mi se pare mult mai superb sa fii slab(ă)... o să crezi şi tu asta după ce pui în greutate bănuiesc.
Good Luck.
Moa ce tare :X:X bucura`te pff de ce sa te ingrasi a? eu ma chinui sa slabesc
Am 22 de ani, 1, 72 m si 50kg. Acum 3 ani am avut 43kg.
In timpul noptii puneam ceasul sa sune ca sa mananc si nu imi stabilisem ca in timpul zilei sa am decat 3 mese in care mancam cat puteam de mult, majoritatea alimentelor contineau foarte multi carbohidranti. Asa m-am ingrasat pana la 55kg dupa care am realizat ca e prea mult, asa ca am mai slabit 5kg.
De aproximativ 3 ani am ramas la grautatea ideala, considerata de mine... 50kg.
La mine a mers! Imi doresc sa ai si tu rezultatele dorite! Daca nu functioneaza consulta un nutritionist.
Spor la ingrasat!
A, da, avand in vedere ca ai 17 ani si ca organismul tau isi opreste dezvoltarea in jurul varstei de 21-22 ani, sfatul meu este sa mai astepti putin. Eu am riscat cu planul meu de ingrasare.