Ahaaa, aici e partea a 2 a...
Daca esti desteapta e o problema pentru baietii prosti, pentru ca daca esti desteapta stiu toti ca nu vei pica in plasa asa repede, si nu v-or avea sansa sa te... imediat tocmai pentru ca esti desteapta.
Trebuie sa gasesti un baiat care te v-a place nu pentru ca ai organe sexuale femeiesti, ci pentru cine esti... Cam greu de gasit din pacate, dar asta e, eu nu am avut iubita tocmai pentru ca nu am gasit prea multe fete care sa stie sa ofere si altceva in afara de ce au jos...
Si crede-ma, mai bine astepti unu bun, decat sa fii cu tot felul de prosti, ala bun v-a stii sa te iubeasca, in timp ce ailalti v-or stii cum sa-si bata joc de tine, dar tocmai pentru ca esti desteapta, nu v-or putea, si uite de aia te evita...
Beleaua e ca nu e momentul sa ai gagic, la 18 ani baietii vor dori sa iasa cu tine acum e prea devreme.
Pai, incearca si fi mult mai sociabila, sa iesi mai des cu prietenii. Sa cunoasti persoane noi, baieti sau fete care sa-ti faca cunostinta cu cineva.
Nu este o problema decat comportamentala, si anume, nu astepta doar tu ca sa fii invitata la o intalnire, sau ca sa iti spuna un baiat ca te place, ci actioneaza si tu.
Eu am aproape 16 ani si nu am avut nici o prietena, din 2 motive:
1. Nu prea am fost atras de nici una din persoanele pe care le cunosc, si ma refer la caracter nu la fizic.
2. Sunt prea timid, si atunci cand vb cu o fata se duc draq toate gandurile mele.
Asa ca, ori te bagi tu in seama cu ei, si le spui tu ca iti place de nu stiu cine, ori astepti un baiat putin mai curajos sa-ti spuna ti asta.
Poate ai dreptate... poate par prea neabordabila uneori ma gindesc ca ei nu vor sa se intilneasca cu mine din cauza ca sunt desteapta.
Ahaaa, aici e partea a 2 a...
Daca esti desteapta e o problema pentru baietii prosti, pentru ca daca esti desteapta stiu toti ca nu vei pica in plasa asa repede, si nu v-or avea sansa sa te... imediat tocmai pentru ca esti desteapta.
Trebuie sa gasesti un baiat care te v-a place nu pentru ca ai organe sexuale femeiesti, ci pentru cine esti... Cam greu de gasit din pacate, dar asta e, eu nu am avut iubita tocmai pentru ca nu am gasit prea multe fete care sa stie sa ofere si altceva in afara de ce au jos...
Si crede-ma, mai bine astepti unu bun, decat sa fii cu tot felul de prosti, ala bun v-a stii sa te iubeasca, in timp ce ailalti v-or stii cum sa-si bata joc de tine, dar tocmai pentru ca esti desteapta, nu v-or putea, si uite de aia te evita...
Nu e nicio problema, ai toate sansele sa apara cineva, trebuie doar sa ti schimbi ideile astea, nu stiu cum arati si daca e nevoie sa schimbi ceva, ai nevoie de mai multa incredere in tine
Daca se intampla toate astea, nu inseamna ca e o problema. Pur si simplu nu ti-a fost scris sa ai acum un prieten. Toate la timpul lor. O sa intalnesti odata si odata un tip super dragut cu care o sa te intelegi de minune. Ai rabdare si toate vor veni pe parcurs.
Intre timp, bucura-te de privirile celorlalti si lasa-i gura casca...surprinde-i pe zi ce trece tot mai mult.
Nu trebuie sa ai prieten doar pentru ca toata lumea are.Nu fa niciodata ceva ceea ce nu-ti dicteaza inima, pentru ca nu asta vrei de fapt.
Baietii la varste tinere pot fi adevarati misogini, care vor doar corpul fetelor.
Nu este deloc o problema, doar ti se pare.
Fii si tu mai prietenoasa, zambitoare.Lasa oamenii sa se apropie de tine.