Te inteleg perfect,cea ce nu inteleg este de ce nu te trezesti,de ce nu lupti ca sa-ti fie bine!
Viata noastra nu se rezuma doar la probleme,incerca sa fi sociabil,vorbeste cu lumea chiar si despre nimicuri, incearca ca lumea a te cunoasca si sa te judece cum esti tu de fapt, nu pentu peoblemele din familie!
De ce spu ca ai o iubita care sta cu tine din mila? vezi cum te desconsideri singur? nimeni nu o oblica a ramana cu tine dau sa faca ceva ce nu si-ar dori!
Capul sus, ai o viata frumoasa inainte, schimba actitudinea asa ti se vor deschide multe porti fix unde te astepti mai putin!
Gandeste-te ca sunt altii mai rau, daca ai un calculator altii n-au nici parinti, mai du-te si pe la biserica
Ceau. Din viata de c***t, ai iesit totusi un om cu educatie.
Vad asta din ce si cum scrii acum, si am vazut si raspunsurile tale.
Tine cont, pretuieste si valorifica ce ai : te ai pe tine ( aproape barbat, si-mi pare mie ca om bun si destept)
Ai o familie, care asa chinuita cum este, tot iti poate oferi suport. Ia ce pot ei sa-ti ofere, si nu cere mai mult.
Si gandeste asa : ca viitorul este al tau.
Parerea mea este ca tu poti sa-ti construiesti singur o viata buna : sunt sigura ca nu vei avea nevoie de dat spaga ca sa treci clasa/examene.
Si sunt sigura ca vei putea in ceva vreme sa te descurci singur cu banii.
Cat priveste prietena ta : sa nu subestimezi niciodata fetele. Poate,, mila,, ei este atasament si intelegere.
Bine, asta daca nu-i vreo pseudo pitzi zghioamba si proasta. Tu stii asta.
Te-am tzucat. Mergi inainte, ca ai cu ce.
croissant întreabă: