| kakarotssj a întrebat:

Am 17 ani(baiat), si am o problema, cand dau cu mana prin par imi cad cate 3-4 fire de par, si am si matreata, si la capatul firelor care cad e o chestie alba cred ca din cauza matretii imi cade, si tocmai ce am schimbat acu 2 saptamani samponul vechi (schauma anti matreata) cu clear haif fall decrease(ma spal zi de zi)... ce e de facut is super stresat din cauza asta, daca dau cu mana prin par cred ca imi cad in continuu, bolnav nu`s, cu gel nu ma dau...

Răspuns Câştigător
| Radioactive a răspuns:

Ar trebui să te speli din nou cu şamponul tău, în cazul în care era bun. Dar ştiu un şampon mai scump, care îţi va regla ungerea părului şi care te ajută să scapi de mătreaţă, se găseşte doar în saloanele de cosmetică şi se numeşte Kerastase. Pentru mine a mers şi pentru câteva cunoştinţe, trebuie să te speli un timp mai îndelungat cu el, dar apoi nu vei mai avea probleme. Totuşi, ar trebui să ceri şi părerea cuiva specializat.

2 răspunsuri:
| ionutzul31 a răspuns:

Fire de par cad zilnic, asaca nu te stresa.Si ar trebui sa itit schimbi cat de des samponul, vezi ce iti mergewinking

| EmaS a răspuns:

Iti recomand cu caldura sampon Nizoral.Da rezultate excelente!

Indicatii
Tratamentul si profilaxia infectiilor cu Pityrosporum, precum pityriazis versicolor (localizat), dermatita seboreica si pityriazis capitis (matreata).