| Mimi4321 a întrebat:

Am 17 ani dar toti oamenii pe care îi întâlnesc cred ca am 14-15. Cum pot sa par mai matură? Nici înălțimea nu ma ajuta pentru ca am aproape 1.60.
Scuze pentru categorie, dar e cea mai vizitatălaughing

10 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Doooh, nu nu nu, cine ti-a bagat prostia asta in cap. Cele mici care nu`si arata varsta sunt cele mai simpatice! Esti iubibila asa cum esti.

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Mda, unele cand sunt tinere vor sa arate matur iar cand sunt mai in varsta vor sa arate mai tinere. Ca sa stii si tu, mereu un baiat va prefera o fata cu un chip tanar, dar daca tot vrei sa arati mai matura poti face asta cu ajutorul machiajului si a hainelor.

| Anon31241212 a răspuns:

Si eu am 19 si lumea imi zice ca am 13-14 ani. Nu ti dori sa pari mai matura, la maturitate o sa vrei sa fii mai tanara crede mawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Majoritatea se macheaza ca sa ascunda faptul ca au 14 ani si nu 20. Chiar mare diferenta 14/17.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai mai vrea tu la 30 de ani sa arãti asa, dar nu se poate.

Un accesoriu ar fi bun, ochelari, tunsoare mai scurta si sa faci salã. Cred eu.

| georgestanciu a răspuns:

Nu te schimba eu te plac asa cum esti.

| AliGab a răspuns:

Nu trebuie sa arati mai matura. Bucura-te de aspectul copilaresc. Sa vezi atunci cand vei avea 30 si iti vor spune ca ai 20 ce te vei bucura. Iti spun asta pentru ca aveam acelasi complex, asta pana cand unei fete de varsta cu mine i s-a dat mai mult cu 5 ani iar pe mine m-au facut mai tanara. Acum am 34 dar multi îmi dau 24 iar eu ma bucur de acest lucru. Insa pentru a te pastra asa ocoleste fardurile si fondurile de ten. Succes!

| ș53fan a răspuns:

Stii,ceva de genul sunt si eu, eu am 19 si toti si pe whapp si pe direct imi spun,, tu ai 14-15 ani as-i? Si cand le spun cat am zic,, du-te de aici" laughing dar atata timp cat stiu cat am, mie nu imi pasa!

| Violleta2022 a răspuns:

Esti super norocoasa sa pari atat de tanara, ca poti sa mai copilaresti si sa faci ce-ti tuna prin cap.
la ce ai vrea sa pari mai matura?

| MihaelaDart a răspuns:

Nici nu ar trebui sa te mai gândești să te schimbi cumva pentru a părea mai matură, fi mandra de cum ești. Așa am fost și eu cândva niciunul nu-mi dădea vârsta reală, totdeauna cu 4-5 ani mai mică. Acum, ajungând la vârsta de 37 de ani, la fel îmi dau de 26-27 de ani că aș fi. Este gena pe care o porți din familie.