| Larissa04 a întrebat:

Am 17 ani și nu simt nevoia să am un prieten, uneori mă simt singur ce-i drept, dar asta îmi trece după ce timp, știu că dacă aș începe o relație as avea niste responsabilități, preocupări, probleme, si nici nu stiu cum sa ma comport. Nu avut nicio relație serioasă, si intr un fel imi este teamă să mai încep o relație, am un an de când sunt singură și mi e bine. Dar uneori mă simt așa singură.

Răspuns Câştigător
| ThatGirl77 a răspuns:

Ai toata viata inainte.O sa gasesti si "acea" persoana la un moment dat nu trebuie sa te panichezi.Insa un iubit nu vine neaparat atunci cand ai cea mai mare nevoie de el dar tu trebuie sa stii si sa speri in sufletul tau ca da,va veni candva,poate maine, poate peste o luna.
Te-as sfatui sa petreci mai mult timp cu prietenele tale, sa stai mai mult timp in natura, sa te uiti la comedii, sa faci ceea ce iti place. Efectiv sa iti ocupi timpul cu ceva util in asa fel incat sa nu mai simti lipsa unui iubit si sa nu iti mai treaca tot felul de ganduri prin cap.

1 răspuns:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Stai linistita, pentru varsta ta nu ai motive sa te panichezi concentreaza-te pe liceu, vei avea timp destul ca sa incepi si o relatie, mult succes.